Peuterfotografie

Peuterfoto is het onderdeel van Schoolfoto.nl dat zich volledig richt op het fotograferen van kinderen op kinderdagverblijven en peuterspeelzalen.

  • Spontane en natuurlijke foto’s
  • Meerdere opnames van de kinderen
  • Leuke fotodag met mooie resultaten
  • In een online omgeving zelf foto’s bestellen en bewerken

Kies zelf de achtergrond

Kies foto
Kies een achtergrond
Ouders mogen zelf kiezen

Een mooie schoolfoto wil iedereen, maar de ideale foto ziet er voor iedereen anders uit. Ouders stellen in ons online systeem een eigen fotoset samen door te kiezen voor hun favoriete foto, pose en achtergrond.

Meer dan 200+ verschillende achtergronden

Je zoon of dochter op het strand of in de jungle zetten? Geen probleem! Gewoon een effen achtergrond? Dat kan natuurlijk ook. We hebben ruim 200 opties, zodat er altijd iets leuks tussen zit.

Laat fotocadeaus maken

Vind je de foto zo leuk dat je er meer mee wilt doen? Laat de foto dan drukken op producten zoals een lunchbox, telefoonhoesje, canvasdoek en/of mok. Een ideaal cadeau voor trotse ouders of grootouders op vaderdag, moederdag, hun verjaardag of ander feestelijk moment!

Ontspannen en natuurlijke peuterfoto;s

Onze fotografen hebben een jarenlange ervaring in het fotograferen van kinderen en weten een prettige sfeer te creëren waarin de kinderen zich op hun gemak voelen. Zo maken wij de mooiste foto’s van de peuters op uw kinderdagverblijf/peuterspeelzaal!

Tijdens de fotografie houden wij uiteraard rekening met het dagritme van de peuters. De fotografen nemen alle tijd om hen op een ontspannen manier en met een natuurlijke uitstraling op de foto te zetten.

De kinderen mogen ook een favoriete knuffel meenemen, zodat ze daarmee op de foto kunnen. Daarnaast hebben wij zelf ook – indien gewenst – allerlei knuffelbeesten, speelgoed en vrolijke kussens bij ons, zodat de kinderen zich nog meer op hun gemak voelen.

De kinderen fotograferen wij in een houding die aansluit bij hun leeftijd: baby’s vaak liggend en de dreumesen en peutertjes zittend en staand.

Gemakkelijke afhandeling bij Schoolfoto.nl

Van elke leerling worden meerdere foto’s gemaakt waaruit we de mooiste exemplaren selecteren.

Peuterfoto.nl levert een bestelkaart aan de ouders zodat zij de foto’s van hun kind kunnen bestellen in onze webwinkel.

Zo heeft u geen werk meer aan het verzamelen van betalingen en zijn ouders vrij om te bestellen wat en wanneer zij willen.

Wat vinden onze klanten?

“We zijn heel blij met de leuke foto’s! Kinderen staan er heel ontspannen op en de familiefoto’s zijn super! Schoolfoto.nl is heel flexibel en denkt heel erg met je mee. Ook op het laatste moment. Er is veel mogelijk! En ze nemen echt de tijd voor een leuke foto! Het was voor ons het eerste jaar dat Schoolfoto.nl bij ons kwam, maar zeker niet de laatste keer!”

Archipel, Almere

“Wij werken naar volle tevredenheid met Schoolfoto.nl. Zij verzorgen voor ons al meerdere jaren de complete schoolfotografie, en nemen ons veel werk uit handen. Zij zijn altijd bezig met vernieuwing, en mede daarom hebben wij altijd leuke en hippe schoolfoto's! Er is veel mogelijk, en ze denken altijd met ons mee. Een zeer klantvriendelijk bedrijf, met korte lijnen, dat wij aan iedereen zullen aanbevelen!”

ICBS De Windroos, Zaandam

“Fioretti College Lisse maakt inmiddels twee jaar met tevredenheid gebruik van Schoolfoto.nl. Schoolfoto.nl werkt met korte, rechtstreekse communicatielijnen waardoor zaken vrijwel direct opgepakt worden en de kwaliteit van de foto’s is goed. Bij groepsfoto’s zie je geen schaduwen op de gezichten, er zitten geen grote omgevingsvlakken op groepsfoto’s waardoor de personen klein op de foto komen te staan en er staan zelden mensen met gesloten ogen tussen. De setjes met portret-& klassenfoto’s voor de leerlingen worden op school afgeleverd met een retourenvelop in het pakketje zodat de leerlingen de setjes zelf terug kunnen sturen wanneer ze de foto’s niet willen kopen. De fotosetjes worden op klas gesorteerd afgeleverd wat de distributie voor ons erg eenvoudig maakt. Wanneer leerlingen de foto’s niet retourneren en niet betalen, handelt schoolfoto.nl dit persoonlijk zonder tussenkomst van school met de leerling af. Kortom, schoolfoto.nl levert meer dan alleen schoolfoto’s, ze leveren een op maat gemaakt, compleet pakket van diensten om de scholen zoveel mogelijk te ontzorgen.”

Fioretti College, Lisse

“Het Murmellius Gymnasium in Alkmaar werkt al jaren samen met Schoolfoto. Zij leveren ons niet alleen de foto’s maar ook de schoolpassen die leerlingen elk jaar aan het begin van het cursusjaar ontvangen. We zijn buitengewoon tevreden over de kwaliteit van de foto’s, de snelle klantvriendelijke communicatie en de goede samenwerking. Schoolfoto is flexibel en innovatief en levert een prima product.”

Murmellius Gymnasium, Alkmaar

“Sinds schooljaar 2013-2014 maakt Groenhorst Almere gebruik van Schoolfoto.nl. In de praktijk blijkt dat de fotografen in een ongedwongen sfeer de leerlingen goed op de foto hebben kunnen zetten. Ouders, maar ook leerlingen reageren enthousiast op het eindresultaat. Bestellen en afleveren van de foto's is voor zowel ouders als voor de school prettig. Schoolfoto.nl levert maatwerk, ze denken dan ook actief mee om processen te verbeteren en eventueel aan te passen.”

Groenhorst, Almere

"Rabia Alibaks, communicatie Kinderpostzegels: ‘Zo fijn dat Schoolfoto altijd voor ons klaarstaat! Of het nu gaat om een heftige fotosessie in de vrouwenopvang of een feestelijke foto op het schoolplein, de fotografen van Schoolfoto zorgen ervoor dat de kinderen op hun gemak zijn. En dat levert altijd een mooi resultaat op!"

Stichting Kinderpostzegels

Meld jullie kinderopvang of peuteropvang vandaag nog aan!

Het team van Schoolfoto.nl gaat ook graag voor jouw school aan de slag om leuke foto’s te maken. Spreekt ons verhaal jou aan? Bel vandaag 071-3611111 en onze collega’s Kim en Dorith helpen je verder.

Kim of Dorith brengt vrijblijvend je wensen in kaart, vertelt hoe wij dit kunnen realiseren en wat het prijskaartje is. Ook kan ze de gewenste fotodag voor je in optie zetten. Dat is handig omdat onze agenda zich snel vult en zo heb je de datum die jullie goed uitkomt.