raoul-ouder.png

Mooie schoolfoto’s

Blijvende herinneringen

Het is onze missie de mooiste schoolfoto’s te maken. Blijvende herinneringen aan de schooltijd, een periode waarin kinderen voortdurend veranderen.

Schoolfotografie

voor basisscholen

Schoolfoto.nl weet als geen ander wat een goede schoolfoto is én hoe belangrijk deze herinnering is. Wij fotograferen niet voor niets al jarenlang op ruim 500 scholen door heel Nederland.

Wij komen niet alleen fotos maken: wij zorgen ervoor dat de hele dag op rolletjes loopt en nemen u alle zorg uit handen. Zo wordt de fotodag een leuke dag met prachtige foto's als resultaat.

Schoolfoto.nl is volledig up to date met alle moderne online technieken, en bieden dus veel gebruiksgemak voor school en ouders.

 

 

  • Mooie foto's door professionele fotografen
  • Persoonlijke Schoolfotobox™ met foto's van alle schooljaren
  • In een online omgeving zelf foto's bestellen en bewerken
  • Alles in "eigen huis"
  • Service aan scholen én ouders
  • Voor alle schoolverlaters een origineel gratis cadeautje

 

Vragen over schoolfotografie of makkelijk een offerte aanvragen?

contactaanvraag.jpg

Volop mogelijkheden Welke stijl past het beste bij uw school? Probeer het zelf uit!

AchtergrondPosesprinter-2.jpg

Alles in eigen huis

 

Schoolfoto.nl is een full-service bedrijf. Om de volledige controle over de kwaliteit goed te bewaken wordt het volledige traject van fotografie tot levering in eigen beheer afgehandeld.

Onze goed opgeleide fotografen maken gebruik van hoogwaardige apparatuur en leggen op snelle, ontspannen wijze de leerlingen vast.

De foto's worden door onze medewerkers per stuk gecontroleerd waarna de foto's worden afgedrukt op kwalitatief hoogstaand Fuji-fotopapier.

 

Fotoset

 

Schoolfoto.nl maakt het u graag gemakkelijk. Daarom kunnen wij de foto’s op verschillende manieren leveren. Net wat bij u past!

 

Het bestellen en betalen kan op de 'klassieke manier' via school: met een vooraf gekozen fotoset, een incassoformulier en eventueel een antwoordenvelop. U kunt de formulieren op school verzamelen, of de ouders zelf hun formulier laten opsturen.

 

U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van ons online bestelomgeving. Schoolfoto is volledig up to date met alle moderne online technieken, en bieden dus veel gebruiksgemak voor school en ouders.

 

bo-meisje-achter-tafeltje.png
panorama-team-schoolfoto-noor.png

Service & Dienstverlening

Wij zijn trots op onze service en dienstverlening. In ons eigen automatiseringsysteem beheren wij alle afspraken over de fotografiedag en de levering en tevens de administratie van de afgenomen, betaalde en retour ontvangen foto's.

Hiermee nemen wij alle zorgen voor uw school uit handen. Daarnaast hebben wij een team van office medewerkers die voor u klaar staan. 

Bij eventuele vragen, opmerkingen of verzoeken krijgt u altijd een van onze medewerkers te spreken. Ook ouders kunnen altijd rechtstreeks contact met ons opnemen.

 

balk-groen.png

De Schoolfotobox™, dat is handig

In de persoonlijke online SCHOOLFOTOBOX™ kunnen ouders alle foto’s toevoegen die Schoolfoto.nl van hun kinderen heeft gemaakt.


Wij bewaren ze, zodat zij er altijd bij kunnen. Je kunt ze bekijken maar ook bewerken en laten afdrukken. Wij bieden de optie om een uitsnede te maken van een foto waardoor ouders altijd de optie hebben zelf het beeld van hun kind aan te passen. 


In onze Winkel gebruik je deze foto’s voor de leukste cadeautjes, bijvoorbeeld voor een telefoonhoesje, broodtrommel of een mooie canvas aan de muur. 

uitsnede-maken-voor-site.png

Wat vinden onze klanten?

contactaanvraag.jpg
Windroos Zaandam.jpg
liudger Raai.png
Logo de Archipel.PNG
Logo Fioretti 292-2757 pms.jpg
Groenhorst Almere Logo.jpg
murmulius2.png
<
>
Logo Fioretti 292-2757 pms.jpg

Fioretti College, Lisse

Fioretti College Lisse maakt inmiddels twee jaar met tevredenheid gebruik van Schoolfoto.nl. Schoolfoto.nl werkt met korte, rechtstreekse communicatielijnen waardoor zaken vrijwel direct opgepakt worden en de kwaliteit van de foto’s is goed. Bij groepsfoto’s  zie je geen schaduwen op de gezichten, er zitten geen grote omgevingsvlakken op groepsfoto’s waardoor de personen klein op de foto komen te staan en er staan zelden mensen met gesloten ogen tussen. De setjes met portret-&klassenfoto’s voor de leerlingen worden op school afgeleverd met een retourenvelop in het pakketje zodat de leerlingen de setjes zelf terug kunnen sturen wanneer ze de foto’s niet willen kopen. De fotosetjes worden op klas gesorteerd afgeleverd wat de distributie voor ons erg eenvoudig maakt. Wanneer leerlingen de foto’s niet retourneren en niet betalen, handelt schoolfoto.nl dit persoonlijk zonder tussenkomst van school met de leerling af. Kortom schoolfoto.nl levert meer dan alleen schoolfoto’s, ze leveren een op maat gemaakt, compleet pakket van diensten om de scholen zoveel mogelijk te ontzorgen.

bg-ouders-2.jpg
KPZ.jpg

Trotse Partner Stichting Kinderpostzegels

Schoolfoto.nl is al sinds 2012 partner van stichting Kinderpostzegels. En daar zijn we trots op! Wij verzorgen de fotografie van campagnematerialen en persfoto’s binnen Nederland. Voor de start van de Kinderpostzegelactie maakt Schoolfoto.nl ieder jaar de foto van de enthousiaste (rennende) kinderen die de kinderpostzegels gaan verkopen.

Stichting Kinderpostzegels geeft kwetsbare kinderen ontwikkelingskansen voor een betere toekomst. Onder het motto ‘voor kinderen door kinderen’ brengt Stichting Kinderpostzegels daadkracht, kennis en ervaring, geld, actie en support bij elkaar voor kinderen die in hun ontwikkeling worden bedreigd, waar ook ter wereld. Wij vinden het heel fijn om hier in ons partnerschap een bijdrage aan te kunnen leveren!

Rabia Alibaks, communicatie Kinderpostzegels: ‘Zo fijn dat Schoolfoto altijd voor ons klaarstaat! Of het nu gaat om een heftige fotosessie in de vrouwenopvang of een feestelijke foto op het schoolplein, de fotografen van Schoolfoto zorgen ervoor dat de kinderen op hun gemak zijn. En dat levert altijd een mooi resultaat op!’

 

Meld jullie school vandaag nog aan!

Schoolfoto.nl gaat graag ook voor jullie school aan de slag. We stellen onze kennis en ervaring met alle plezier beschikbaar, dus bel vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak met onze collega Kim. 

We kunnen alle mogelijkheden bespreken en gewenste fotodagen in optie zetten. Dit is handig want onze agenda vult zich snel en zo heb je de datum die goed uitkomt.

kim.png

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen?

top