zittend peuter.png

Mooie foto’s

Blijvende herinneringen

Voor kinderen is het een speciale dag als de fotograaf komt. Daarom maken we er voor de aller kleinsten vooral een gezellige dag van, met als resultaat de mooiste foto's.

Schoolfotografie

kinderdagverblijven en peuterspeelzalen

Peuterfoto is het onderdeel van Schoolfoto.nl dat zich volledig richt op het fotograferen van kinderen op kinderdagverblijven en peuterspeelzalen.

Voor het fotograferen van de aller kleinsten nemen we de tijd. Het ene kind is heel spontaan, het andere heel verlegen. 

Dat weten we bij Schoolfoto.nl, daarom zijn onze vakfotografen vrolijk, geduldig en creatief. Zo krijg je van elk kind een spontane, natuurlijke foto, waar ouders blij mee zijn.

Ouders bestellen de gemaakte foto's heel gemakkelijk in onze moderne online bestelomgeving. Natuurlijk met een eigen unieke inlogcode. Zodat ze alleen hun eigen foto's kunnen bekijken.

 

  • Spontane en natuurlijke foto's
  • Meerdere opnames van de kinderen 
  • Leuke fotodag met mooie resultaten
  • In een online omgeving zelf foto's bestellen en bewerken

Vragen over schoolfotografie of makkelijk een offerte aanvragen?

contactaanvraag.jpg

Fotodag

Onze fotografen hebben een jarenlange ervaring in het fotograferen van kinderen en weten een prettige sfeer te creëren waarin de kinderen zich op hun gemak voelen. Zo maken wij de mooiste foto’s van de peuters op uw kinderdagverblijf/peuterspeelzaal!

Tijdens de fotografie houden wij uiteraard rekening met het dagritme van de peuters. De fotografen nemen alle tijd om hen op een ontspannen manier en met een natuurlijke uitstraling op de foto te zetten. 

De kinderen mogen ook een favoriete knuffel meenemen, zodat ze daarmee op de foto kunnen. Daarnaast hebben wij zelf ook – indien gewenst – allerlei knuffelbeesten, speelgoed en vrolijke kussens bij ons, zodat de kinderen zich nog meer op hun gemak voelen.

De kinderen fotograferen wij in een houding die aansluit bij hun leeftijd: baby’s vaak liggend en de dreumesen en peutertjes zittend en staand.

raoul-liggend-auto.png
wall-29.jpg

Unieke werkwijze

Zoveel mensen, zoveel wensen – wij leveren altijd maatwerk en nemen de volledige afhandeling uit handen! Wij fotograferen volgens een uniek concept dat gebaseerd is op professionele studiofotografie.

  • Goede afspraken:
    De mooiste foto’s beginnen met duidelijke afspraken. Wij spreken altijd duidelijk jullie wensen door in een persoonlijk gesprek. Op basis van ons gesprek, maken wij een bevestiging van de gemaakte afspraken. Zodat jullie en wij, alles overzichtelijk hebben. 
liggend-mannetje.png

Gemakkelijke afhandeling bij Schoolfoto.nl

 

Van elke leerling worden meerdere foto’s gemaakt waaruit we de mooiste exemplaren selecteren.


Peuterfoto.nl levert een
bestelkaart aan de ouders zodat zij de foto’s van hun kind kunnen bestellen in onze webwinkel.


Zo heeft u geen werk meer aan het verzamelen van betalingen en zijn ouders vrij om te bestellen wat en wanneer zij willen.

balk-groen.png

De Schoolfotobox™, dat is handig

In de persoonlijke online SCHOOLFOTOBOX™ kunnen ouders alle foto’s toevoegen die Schoolfoto.nl van hun kinderen heeft gemaakt.


Wij bewaren ze, zodat zij er altijd bij kunnen. Je kunt ze bekijken maar ook bewerken en laten afdrukken. Wij bieden de optie om een uitsnede te maken van een foto waardoor ouders altijd de optie hebben zelf het beeld van hun kind aan te passen. 


In onze Winkel gebruik je deze foto’s voor de leukste cadeautjes, bijvoorbeeld voor een telefoonhoesje, broodtrommel of een mooie canvas aan de muur. 

uitsnede-maken-voor-site.png

Wat vinden onze klanten?

contactaanvraag.jpg
Logo de Archipel.PNG
Windroos Zaandam.jpg
murmulius2.png
liudger Raai.png
Logo Fioretti 292-2757 pms.jpg
Groenhorst Almere Logo.jpg
<
>
Logo de Archipel.PNG

Archipel, Almere

We zijn heel blij met leuke foto’s! Kinderen staan er heel ontspannen op en de familiefoto’s zijn super! Schoolfoto.nl is heel flexibel en denkt heel erg met je mee. Ook op het laatste moment. Er is veel mogelijk! En ze nemen echt de tijd voor een leuke foto! Het was voor ons het eerste jaar dat Schoolfoto.nl bij ons kwam, maar zeker niet de laatste keer!

 

 

Meld jullie kinderdagverblijf of peuterspeelzaal vandaag nog aan!

Schoolfoto.nl gaat graag voor jullie aan de slag. We stellen onze kennis en ervaring met alle plezier beschikbaar, dus bel vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak met onze collega Kim. 

We kunnen alle mogelijkheden bespreken en gewenste fotodagen in optie zetten. Dit is handig want onze agenda vult zich snel en zo heb je de datum die goed uitkomt.

kim.png

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen?

top