meisje-vo-portret.png

Service

& dienstverlening

Schoolfoto.nl is de professionele partner in schoolfotografie. Wij nemen u het werk uit handen en organiseren, in overleg met de school, een goed geregelde en ontspannen fotografiedag.

Schoolfotografie

voortgezet onderwijs

Schoolfoto.nl is uw professionele partner in schoolfotografie wanneer het gaat om een goed geregelde fotodag, een uitstekende dienstverlening en, vanzelfsprekend, de mooiste foto’s. Met een team van vaste medewerkers  bieden wij persoonlijke service en begeleiding die u van een professionele schoolfotograaf verwacht.

Met onze kennis en ervaring zijn wij in staat om de specifieke wensen van scholen te vertalen naar de juiste dienstverlening en producten. Zo regelen wij dat de school op tijd de juiste fotoproducten krijgt en de ouders de mooiste foto’s.  Als school zoekt u een meedenkend bedrijf dat uitstekende service en afhandeling biedt. Niet alleen aan u, maar ook rechtstreeks aan de ouders. Schoolfoto.nl is dan dé schoolfotograaf voor uw school.

 

  • Service aan scholen én ouders
  • Mooie foto's door professionele fotografen
  • Persoonlijke Schoolfotobox™ met foto's van alle schooljaren
  • In een online omgeving zelf foto's bestellen en bewerken
  • Alles in "eigen huis"

Vragen over schoolfotografie of makkelijk een offerte aanvragen?

contactaanvraag.jpg
emma-pasje.png

Snelle levering bestanden en schoolpasjes

Wij drukken voor alle leerlingen een - door u vooraf gekozen - fotoset af met een persoonlijk incassoformulier. De ouders zijn hierna vrij om hun betaling online via bijv. Ideal te voldoen of via het bijgevoegde incassoformulier. Wij beheren de volledige administratie van de afgenomen, betaalde en retour ontvangen foto's. U kunt de hele afhandeling dan ook verder aan ons overlaten.

De portret foto's worden tijdens de fotografie gekoppeld aan de leerling-gegevens. Fotobestanden worden na de fotografie door ons gecontroleerd en digitaal beschikbaar gesteld. Hierna kunnen ze probleemloos worden ingelezen in het leerling-administratiesysteem.

Omdat wij alles zelf produceren kunnen we schoolpassen en koppenkaarten binnen enkele dagen na de fotografie leveren.

printer-2.jpg

Alles in eigen huis

Schoolfoto.nl is een full-service bedrijf. Om de volledige controle over de kwaliteit goed te bewaken wordt het volledige traject van fotografie tot levering in eigen beheer afgehandeld. Onze goed opgeleide fotografen maken gebruik van hoogwaardige apparatuur en leggen op snelle, ontspannen wijze de leerlingen vast.

De foto's worden door onze medewerkers per stuk gecontroleerd waarna de foto's worden afgedrukt op kwalitatief hoogstaand Fuji-fotopapier. 

Service
Wij zijn trots op onze service en dienstverlening. In ons eigen automatiseringsysteem beheren wij alle afspraken over de fotografiedag en de levering en tevens de administratie van de afgenomen, betaalde en retour ontvangen foto's. Bij eventuele vragen, opmerkingen of verzoeken krijgt u altijd een van onze medewerkers te spreken. Ook ouders kunnen altijd rechtstreeks contact met ons opnemen.

De Schoolfotobox™, dat is handig

In de persoonlijke online SCHOOLFOTOBOX™ kunnen ouders alle foto’s toevoegen die Schoolfoto.nl van hun kinderen heeft gemaakt.


Wij bewaren ze, zodat zij er altijd bij kunnen. Je kunt ze bekijken maar ook bewerken en laten afdrukken. Wij bieden de optie om een uitsnede te maken van een foto waardoor ouders altijd de optie hebben zelf het beeld van hun kind aan te passen. 


In onze Winkel gebruik je deze foto’s voor de leukste cadeautjes, bijvoorbeeld voor een telefoonhoesje, broodtrommel of een mooie canvas aan de muur. 

uitsnede-maken-voor-site.png
balk-groen.png

Volop mogelijkheden Welke stijl past het beste bij jullie school? Probeer het zelf!

AchtergrondPosesWat vinden onze klanten?

contactaanvraag.jpg
murmulius2.png
Logo de Archipel.PNG
Windroos Zaandam.jpg
liudger Raai.png
Logo Fioretti 292-2757 pms.jpg
Groenhorst Almere Logo.jpg
<
>
Groenhorst Almere Logo.jpg

Groenhorst, Almere

Sinds schooljaar 2013-2014 maakt Groenhorst Almere gebruik van Schoolfoto.nl. In de praktijk blijkt; dat de fotografen in een ongedwongen sfeer de leerlingen goed op de foto hebben kunnen zetten. Ouders, maar ook leerlingen reageren enthousiast op het eindresultaat. Bestellen en afleveren van de foto's is voor zowel ouders als voor de school prettig. Schoolfoto.nl levert maatwerk, ze denken dan ook actief mee om processen te verbeteren en eventueel aan te passen.

 

Meld jullie school vandaag nog aan!

Schoolfoto.nl gaat graag ook voor uw school aan de slag. We stellen onze kennis en ervaring met alle plezier beschikbaar, dus bel vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak met onze collega Kim.

We kunnen alle mogelijkheden bespreken en gewenste fotodagen in optie zetten. Dit is handig want onze agenda vult zich snel en zo bent u verzekerd van de gewenste datum.

kim.png

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen?

top