meisje-vo-portret.png

Service

& dienstverlening

Schoolfoto.nl is de professionele partner in schoolfotografie. Wij nemen u het werk uit handen en organiseren, in overleg met de school, een goed geregelde en ontspannen fotografiedag.

Schoolfotografie

voortgezet onderwijs

Schoolfoto.nl is uw professionele partner in schoolfotografie wanneer het gaat om een goed geregelde fotodag, een uitstekende dienstverlening en, vanzelfsprekend, de mooiste foto’s. Met een team van vaste medewerkers  bieden wij persoonlijke service en begeleiding die u van een professionele schoolfotograaf verwacht.

Met onze kennis en ervaring zijn wij in staat om de specifieke wensen van scholen te vertalen naar de juiste dienstverlening en producten. Zo regelen wij dat de school op tijd de juiste fotoproducten krijgt en de ouders de mooiste foto’s.  Als school zoekt u een meedenkend bedrijf dat uitstekende service en afhandeling biedt. Niet alleen aan u, maar ook rechtstreeks aan de ouders. Schoolfoto.nl is dan dé schoolfotograaf voor uw school.

 

  • Service aan scholen én ouders
  • Mooie foto's door professionele fotografen
  • Persoonlijke Schoolfotobox™ met foto's van alle schooljaren
  • In een online omgeving zelf foto's bestellen en bewerken
  • Alles in "eigen huis"

Vragen over schoolfotografie of makkelijk een offerte aanvragen?

contactaanvraag.jpg
emma-pasje.png

Snelle levering bestanden en schoolpasjes

Wij drukken voor alle leerlingen een - door u vooraf gekozen - fotoset af met een persoonlijk incassoformulier. De ouders zijn hierna vrij om hun betaling online via bijv. Ideal te voldoen of via het bijgevoegde incassoformulier. Wij beheren de volledige administratie van de afgenomen, betaalde en retour ontvangen foto's. U kunt de hele afhandeling dan ook verder aan ons overlaten.

De portret foto's worden tijdens de fotografie gekoppeld aan de leerling-gegevens. Fotobestanden worden na de fotografie door ons gecontroleerd en digitaal beschikbaar gesteld. Hierna kunnen ze probleemloos worden ingelezen in het leerling-administratiesysteem.

Omdat wij alles zelf produceren kunnen we schoolpassen en koppenkaarten binnen enkele dagen na de fotografie leveren.

printer-2.jpg

Alles in eigen huis

Schoolfoto.nl is een full-service bedrijf. Om de volledige controle over de kwaliteit goed te bewaken wordt het volledige traject van fotografie tot levering in eigen beheer afgehandeld. Onze goed opgeleide fotografen maken gebruik van hoogwaardige apparatuur en leggen op snelle, ontspannen wijze de leerlingen vast.

De foto's worden door onze medewerkers per stuk gecontroleerd waarna de foto's worden afgedrukt op kwalitatief hoogstaand Fuji-fotopapier. 

Service
Wij zijn trots op onze service en dienstverlening. In ons eigen automatiseringsysteem beheren wij alle afspraken over de fotografiedag en de levering en tevens de administratie van de afgenomen, betaalde en retour ontvangen foto's. Bij eventuele vragen, opmerkingen of verzoeken krijgt u altijd een van onze medewerkers te spreken. Ook ouders kunnen altijd rechtstreeks contact met ons opnemen.

De Schoolfotobox™, dat is handig

In de persoonlijke online SCHOOLFOTOBOX™ kunnen ouders alle foto’s toevoegen die Schoolfoto.nl van hun kinderen heeft gemaakt.


Wij bewaren ze, zodat zij er altijd bij kunnen. Je kunt ze bekijken maar ook bewerken en laten afdrukken. Wij bieden de optie om een uitsnede te maken van een foto waardoor ouders altijd de optie hebben zelf het beeld van hun kind aan te passen. 


In onze Winkel gebruik je deze foto’s voor de leukste cadeautjes, bijvoorbeeld voor een telefoonhoesje, broodtrommel of een mooie canvas aan de muur. 

uitsnede-maken-voor-site.png
balk-groen.png

Volop mogelijkheden Welke stijl past het beste bij jullie school? Probeer het zelf!

AchtergrondPosesWat vinden onze klanten?

contactaanvraag.jpg
Logo de Archipel.PNG
Windroos Zaandam.jpg
Logo Fioretti 292-2757 pms.jpg
murmulius2.png
Groenhorst Almere Logo.jpg
liudger Raai.png
logo.jpg
<
>
logo.jpg

CBS De Piramide, Utrecht

Superblij met Schoolfoto.nl

Al enkele jaren laten wij op school  door Schoolfoto.nl de jaarlijkse portret- en groepsfoto’s maken. Dit naar onze volle tevredenheid! De samenwerking en communicatie verlopen heel erg prettig. Zo neemt bijvoorbeeld ieder jaar een vaste accountmanager contact met je op om je wensen door te spreken. Ze denkt positief met je mee en voor ieder probleem vindt ze een goede oplossing. En mochten er dan nog vragen zijn; neem gerust contact op met één van de vriendelijke administratieve krachten. Ook zij staan altijd voor je klaar om mee te denken en te helpen.

Maar……belangrijk om te weten is natuurlijk hoe de foto’s er uiteindelijk uitzien. De fotografen die bij Schoolfoto.nl werken zijn zeer deskundig en ze toveren op een spontane en ontspannen wijze bij ieder kind een lach op het gezicht. Wij hebben de afgelopen jaren verschillende achtergronden en poses geprobeerd en bij allemaal waren de resultaten top!

Heel fijn  is ook dat de school na afloop geen gezeur heeft met geld ophalen van de foto’s bij de ouders. Binnen 2 weken na de fotosessie zijn de bestelkaartjes al op school. Ze zijn voor school al gebundeld op klassenvolgorde. Het enige dat de school nog hoeft te doen is deze bestelkaartjes aan de kinderen mee naar huis te geven. Op het kaartje staan een kleine portretfoto en een inlogcode vermeld. Hiermee kunnen de ouders thuis rustig alle foto’s van hun kind en hun klas bekijken en besluiten welke foto’s ze willen bestellen. De verdere afhandeling verloopt via Schoolfoto.nl. De school heeft er verder geen omkijken meer naar.

TOP geregeld dus!!!

- Iris Verhoef

 

Meld jullie school vandaag nog aan!

Schoolfoto.nl gaat graag ook voor uw school aan de slag. We stellen onze kennis en ervaring met alle plezier beschikbaar, dus bel vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak met onze collega Kim.

We kunnen alle mogelijkheden bespreken en gewenste fotodagen in optie zetten. Dit is handig want onze agenda vult zich snel en zo bent u verzekerd van de gewenste datum.

kim.png

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen?

top