Schoolfotograaf prijzen

Een schoolfoto is een blijvende herinnering aan de jaren op de basisschool of de middelbare school. Het maken van de mooiste en meest oprechte schoolfoto’s is een baan die wij met veel plezier en liefde doen. Ook na het fotograferen is ons werk nog niet klaar. Wij zetten ons in om de school volledig te ontlasten en de ouder te voorzien van de leukste producten met daarop de foto’s van hun kind of kinderen. Doordat wij werken met inlogkaartjes kunnen ouders zelf hun fotoset samenstellen. Het is al mogelijk om 1 fotovel of digitale bestand bij ons af te nemen. Hierdoor is er geen vaste prijs per set, maar kunnen ouders zelf hun ideale set schoolfoto’s samenstellen. Een professionele schoolfotograaf zorgt ervoor dat kinderen zich op hun gemak voelen en kan talloze verschillende poses inzetten om kinderen zo spontaan mogelijk op de foto te krijgen. Wat jullie vervolgens met de foto’s kunnen doen, lees je hier.

Mail mij voor meer info

Schoolfotograaf prijzen

Prijzen fotovellen en groepsfoto’s

Al jarenlang worden schoolfoto’s gemaakt. Een klassenfoto zet vaak de essentie van een groep op papier en losse portretten van kinderen zijn voor ouders en andere familieleden vaak enorm dierbaar. Kinderen worden op hun best naar school gestuurd en proberen tot het moment suprême schoon te blijven. Het laten maken van schoolfoto’s is vaak een hele happening! Vrijwel alle ouders van de school kopen daarom ook de fotovellen en groepsfoto’s. Daarom verkopen wij de schoolfoto’s online, waardoor ouders zelf de foto’s kunnen samenstellen die ze graag willen hebben. Ook is er de keuze uit standaard fotosets, waar sowieso de groepsfoto en het portret van jouw kind in verschillende formaten inzit.

prijzen van schoolfotos

Prijzen digitale foto’s

Inmiddels is het zo dat heel veel ouders liever een digitale versie van de foto’s ontvangen. Dat kan! Wij hebben het heel makkelijk gemaakt om één of meerdere digitale bestanden van de schoolfoto te kopen. Het is zelfs mogelijk om de foto’s met één van onze vele achtergronden te combineren. Vanwege de privacy wetgeving (AVG) is het niet mogelijk een digitaal bestand van de groepsfoto te bestellen.

schoolfotograaf

Prijzen producten schoolfotograaf

Naast het ontvangen van fotovellen of digitale portretten is het ook mogelijk om de foto van jouw kind of kinderen op een product af te drukken. Zo heb je deze mooie foto altijd dichtbij! De prijzen voor deze producten zijn allemaal terug te vinden bij onze producten. Denk bijvoorbeeld aan een telefoonhoes voor om jouw telefoon heen of een sleutelhanger met een foto van jouw kinderen. Koektrommels en lunchtrommels zijn de afgelopen jaren ook populair gebleken. Een muismat of mok is een ideaal cadeau voor opa’s en oma’s. Het is tot slot ook mogelijk om een uitvergrote foto van jouw kind of kinderen te bestellen. Hiervoor hebben we verschillende mogelijkheden zoals uitvergrotingen op canvas, hout of aluminium.

Ja, ik wil graag meer informatie