Schoolfotografie goed geregeld!

Professionele schoolfotografie voor het voortgezet onderwijs, en een strak geregelde fotodag. Topfoto’s en een zeer snelle levering van fotobestanden, koppenkaarten en schoolpasjes.. dat is schoolfotografie goed geregeld! Bovendien zijn we werkzaam door heel Nederland. Of je nu iemand zoekt in Utrecht of een schoolfotograaf wilt in Drenthe; Schoolfoto.nl kan je helpen.

Maak een afspraak

Kies de foto

Welke type foto past bij jouw school?
Schoolfoto.nl is een full-service partner in schoolfotografie. We zorgen niet alleen voor topfoto’s, maar organiseren ook de fotodag tot in detail op basis van jouw wensen. Als school hoef je je niet druk te maken over de planning en het regelwerk, want daarin is ons team ervaren

Doordat we werken in een team en innovatieve technieken gebruiken, garanderen we een snelle levering van de foto’s en producten zoals schoolpasjes, digitale fotobestanden op leerlingnummer en koppenkaarten. Deze zijn binnen vijf werkdagen na de laatste fotodag online beschikbaar voor de school.

Snelle leveringvan pasjes en bestanden

Schoolfoto.nl biedt de mogelijkheid tot het leveren van schoolpassen. De passen worden geprint met de leerling foto en leerling gegevens naar keuze. Het printen wordt “in huis” uitgevoerd, zo houden wij controle over de kwaliteit en data. De passen kunnen worden geleverd met of zonder Mifare chip.

Binnen 5 werkdagen worden de schoolpassen en koppenkaarten op school afgeleverd.

De leerlingbestanden met foto’sworden voorbereid voor het leeringinformatie-systeem van de school en kunnen via ons schoolportaal worden gedownload.

De voordelen van online bestellen

Wat vinden onze klanten?

Meld jullie school vandaag nog aan!

Het team van Schoolfoto.nl gaat ook graag voor jouw school aan de slag om unieke schoolfoto’s te maken. Spreekt onze werkwijze jou aan? Bel vandaag 071-3611111 en het team van Schoolfoto.nl helpt je verder.
Wij brengen vrijblijvend je wensen in kaart. Ook kunnen we de gewenste fotodag voor je in optie zetten. Dat is handig omdat onze agenda zich snel vult en zo heb je de datum die jullie goed uitkomt.