Schoolfotografie goed geregeld!

Professionele schoolfotografie, en een strak geregelde fotodag. Topfoto’s en een zeer snelle levering van fotobestanden, koppenkaarten en schoolpasjes…dat is schoolfotografie goed geregeld!

Maak een afspraak
Online schoolportaal

Uniek in Nederland is ons Online Schoolportaal. Binnen 5 dagen na de fotoshoot zijn de foto’s online beschikbaar en kunnen ze eenvoudig worden gedownload om in te laden in het leerlingadministratiesysteem.

Ervaren fotografen

Onze fotografen zijn gespecialiseerd in schoolfotografie en gewend om met jongeren te werken. We garanderen hoogwaardige foto’s en snelle levering van alle fotoproducten.

Een fotodag op rolletjes

Je wilt als school goede foto’s laten maken, maar er zo min mogelijk voor hoeven regelen. Dat snappen wij. Daarom nemen wij het regelwerk uit handen en verzorgen we – in overleg – alles van begin tot eind.

Kies de foto

Welke type foto past bij jouw school?

Schoolfoto.nl is een full-service partner in schoolfotografie. We zorgen niet alleen voor topfoto’s, maar organiseren ook de fotodag tot in detail op basis van jouw wensen. Als school hoef je je niet druk te maken over de planning en het regelwerk, want daarin is ons team ervaren.

Doordat we werken in een team en innovatieve technieken gebruiken, garanderen we een snelle levering van de foto’s en producten zoals schoolpasjes, digitale fotobestanden op leerlingnummer en koppenkaarten. Deze zijn binnen vijf werkdagen na de laatste fotodag online beschikbaar voor de school.

Goed opgeleide fotografen

Onze goed opgeleide fotografen maken gebruik  van hoogwaardige apparatuur en leggen op  snelle, ontspannen wijze de leerlingen vast.

Kwaliteitsbewaking

Schoolfoto.nl is full-service bedrijf. Het hele traject van fotografie tot levering wordt in eigen beheer afgehandeld. Zo houden wij de controle over de kwaliteit en data.

Topkwaliteit

Afgelopen jaar heeft Schoolfoto.nl flink geïnvesteerd in de nieuwste print-technologie. De foto’s kunnen hierdoor nog scherper en kleurechter worden afgedrukt.

Snelle levering
van pasjes en bestanden

Schoolfoto.nl biedt de mogelijkheid tot het leveren van Schoolpassen. De passen worden geprint met de leerling foto en leerling gegevens naar keuze. Het printen wordt “in huis”uitgevoerd, zo houden wij controle over de kwaliteit en data. De passen kunnen worden geleverd met of zonder Mifare chip.

Binnen 5 werkdagen worden de schoolpassen en koppenkaarten op school afgeleverd.

De leerlingbestanden met foto’s  worden voorbereid voor het leeringinformatie-systeem van de school en kunnen via ons schoolportaal worden gedownload.

De voordelen van online bestellen

Ouder kiest zelf de foto’s

Een mooie schoolfoto wil iedereen, maar de ideale foto ziet er voor iedereen anders uit. Ouders stellen in ons online systeem een eigen fotoset samen door te kiezen voor hun favoriete foto, pose en achtergrond.

Meer dan 200 verschillende achtergronden

Je zoon of dochter op het strand of in de jungle zetten? Geen probleem! Gewoon een effen achtergrond? Dat kan natuurlijk ook. We hebben ruim 200 opties, zodat er altijd iets leuks tussen zit.

Laat fotocadeaus maken

Vind je de foto zo leuk dat je er meer mee wilt doen? Laat de foto dan drukken op producten zoals een lunchbox, telefoonhoesje, canvasdoek en/of mok. Een ideaal cadeau voor trotse ouders of grootouders op vaderdag, moederdag, hun verjaardag of ander feestelijk moment!
» Bekijk de opties voor fotocadeaus

Wat vinden onze klanten?

“We zijn heel blij met de leuke foto’s! Kinderen staan er heel ontspannen op en de familiefoto’s zijn super! Schoolfoto.nl is heel flexibel en denkt heel erg met je mee. Ook op het laatste moment. Er is veel mogelijk! En ze nemen echt de tijd voor een leuke foto! Het was voor ons het eerste jaar dat Schoolfoto.nl bij ons kwam, maar zeker niet de laatste keer!”

Archipel, Almere

“Wij werken naar volle tevredenheid met Schoolfoto.nl. Zij verzorgen voor ons al meerdere jaren de complete schoolfotografie, en nemen ons veel werk uit handen. Zij zijn altijd bezig met vernieuwing, en mede daarom hebben wij altijd leuke en hippe schoolfoto's! Er is veel mogelijk, en ze denken altijd met ons mee. Een zeer klantvriendelijk bedrijf, met korte lijnen, dat wij aan iedereen zullen aanbevelen!”

ICBS De Windroos, Zaandam

“Fioretti College Lisse maakt inmiddels twee jaar met tevredenheid gebruik van Schoolfoto.nl. Schoolfoto.nl werkt met korte, rechtstreekse communicatielijnen waardoor zaken vrijwel direct opgepakt worden en de kwaliteit van de foto’s is goed. De setjes met portret-& klassenfoto’s voor de leerlingen worden op school afgeleverd met een retourenvelop in het pakketje zodat de leerlingen de setjes zelf terug kunnen sturen wanneer ze de foto’s niet willen kopen. Kortom, schoolfoto.nl levert meer dan alleen schoolfoto’s, ze leveren een op maat gemaakt, compleet pakket van diensten om de scholen zoveel mogelijk te ontzorgen.”

Fioretti College, Lisse

“Het Murmellius Gymnasium in Alkmaar werkt al jaren samen met Schoolfoto. Zij leveren ons niet alleen de foto’s maar ook de schoolpassen die leerlingen elk jaar aan het begin van het cursusjaar ontvangen. We zijn buitengewoon tevreden over de kwaliteit van de foto’s, de snelle klantvriendelijke communicatie en de goede samenwerking. Schoolfoto is flexibel en innovatief en levert een prima product.”

Murmellius Gymnasium, Alkmaar

“Sinds schooljaar 2013-2014 maakt Groenhorst Almere gebruik van Schoolfoto.nl. In de praktijk blijkt dat de fotografen in een ongedwongen sfeer de leerlingen goed op de foto hebben kunnen zetten. Ouders, maar ook leerlingen reageren enthousiast op het eindresultaat. Bestellen en afleveren van de foto's is voor zowel ouders als voor de school prettig. Schoolfoto.nl levert maatwerk, ze denken dan ook actief mee om processen te verbeteren en eventueel aan te passen.”

Groenhorst, Almere

"Rabia Alibaks, communicatie Kinderpostzegels: ‘Zo fijn dat Schoolfoto altijd voor ons klaarstaat! Of het nu gaat om een heftige fotosessie in de vrouwenopvang of een feestelijke foto op het schoolplein, de fotografen van Schoolfoto zorgen ervoor dat de kinderen op hun gemak zijn. En dat levert altijd een mooi resultaat op!"

Stichting Kinderpostzegels

Meld jullie school
vandaag nog aan!

Het team van Schoolfoto.nl gaat ook graag voor jouw school aan de slag om leuke foto’s te maken. Spreekt ons verhaal jou aan? Bel vandaag 071-3611111 en onze collega’s Kim en Dorith helpen je verder.

Kim of Dorith brengt vrijblijvend je wensen in kaart, vertelt hoe wij dit kunnen realiseren en wat het prijskaartje is. Ook kan ze de gewenste fotodag voor je in optie zetten. Dat is handig omdat onze agenda zich snel vult en zo heb je de datum die jullie goed uitkomt.