Ouders kiezen zelf

 • Uit 4 verschillende foto’s
 • Uit 200+ achtergronden
 • De samenstelling van hun fotoset
 • Print of digitale download
neem contact op

Hoe werkt het

Na de fotografie wordt de achtergrond verwijderd

Ouders ontvangen een unieke bestelcode

Ouders kiezen zelf hun favoriete achtergrond(en)

Foto wordt besteld op fotopapier, fotocadeau of als digitaal bestand

De ideale schoolfoto ontwerp je zelf

Bij Schoolfoto.nl kunnen ouders kiezen uit 4 verschillende foto’s en meer dan 200 achtergronden… Probeer het zelf.

Kies een voorbeeldfoto
Kies een achtergrond *

* dit is slechts een kleine selectie

Keuze uit 4 verschillende schoolfoto’s

Een mooie schoolfoto wil iedereen, maar de ideale foto ziet er voor elk persoon anders uit. Daarom biedt Schoolfoto.nl 4 verschillende foto’s aan. Elke ouder maakt zelf een keuze en is daardoor niet gebonden aan één foto en een standaard fotoset.

Iedere fotoset uniek!

Ouders kiezen bij ons zelf welke foto’s ze in hun fotoset willen. Er zijn talloze combinaties mogelijk van poses, fotovellen en achtergronden. Uiteraard is ook mogelijk de foto’s om te zetten naar zwart/wit of sepia en deze toe te voegen aan de fotoset.

Afhandeling volledig online

Ouders bestellen en betalen hun fotoset online. De bestelling wordt geautomatiseerd verwerkt en in huis geprint op hoogwaardig fotopapier. De foto’s worden door ons zorgvuldig verpakt en rechtstreeks met PostNL aan de ouders verstuurd.

Online schoolfoto’s bestellen was nog nooit zo leuk

Via onze bestelsite is het voor ouders makkelijk én leuk de schoolfoto’s te bekijken en te bestellen

1. Bestelkaart met unieke fotocode

Na de fotografie ontvangt elke ouder een bestelkaart met een unieke fotocode. Met deze code log je in op het systeem van Schoolfoto.nl om je foto’s te bekijken en te bestellen.

2. Bestel waar en wanneer je wilt

Ouders bepalen zelf waar, en wanneer zij bestellen. De afhandeling hiervan wordt volledig door Schoolfoto.nl geregeld!

3. Maak online je eigen fotoset

Met onze handige schoolfotoconfigurator kunnen ouders de fotoset volledig naar eigen wens samenstellen.

4. Fotocadeau’s en wandproducten

Naast fotovellen is er een ruim assortiment aan fotocadeau’s en wandproducten verkrijgbaar die ouders eventueel kunnen toevoegen aan hun bestelling.

Pas de achtergrond aan op je interieur

Je zoon of dochter op het strand of in een voetbalstadion zetten? Geen probleem! Gewoon een effen achtergrond? Dat kan natuurlijk ook. We hebben ruim 200 opties, zodat er altijd iets leuks tussen zit. Voor ieder wat wils!

Fotocadeau’s voor vrienden & familie

Vind je de foto zo leuk dat je er meer mee wilt doen? Laat de foto dan drukken op producten zoals een lunchbox, telefoonhoesje, canvasdoek en/of mok. Een ideaal cadeau voor trotse ouders of grootouders op vaderdag, moederdag, hun verjaardag of ander feestelijk moment!

 
 
 
 
 
 
1
1

Een fotodag op rolletjes

Je wilt als school leuke foto’s laten maken, maar er zo min mogelijk voor hoeven regelen. Dat snappen wij. Daarom nemen wij het regelwerk uit handen en verzorgen we – in overleg – alles van begin tot eind.

Vooraf duidelijke afspraken

We streven niet alleen naar een topervaring voor de kinderen, maar ook voor de school. We zijn ervaren in het organiseren van een fotodag. Het regelwerk kun je dus met een gerust hart aan ons overlaten.

Professionele fotograaf

Onze fotografen zijn gewend om met kinderen te werken. Als ze het spannend vinden stellen zij hun gerust en nemen ze de tijd. Alles voor leuke en ontwapende foto’s.

Helpdesk voor vragen

Bij vragen of verzoeken krijg je altijd direct één van onze medewerkers te spreken. Ook ouders kunnen rechtstreeks contact opnemen als zij vragen hebben over de foto’s of het bestellen ervan.

 • Wij maken schoolfoto’s
  in heel Nederland
 • Meer dan 200.000
  schoolfoto’s per jaar
 • Meer dan 1.000.000
  afdrukken per jaar

We zijn heel blij met de leuke foto’s! Kinderen staan er heel ontspannen op en de familiefoto’s zijn super! Schoolfoto.nl is heel flexibel en denkt heel erg met je mee.

Archipel, Almere

Schoolfoto.nl levert meer dan alleen schoolfoto’s, ze leveren een op maat gemaakt, compleet pakket van diensten om de scholen zoveel mogelijk te ontzorgen.

Fioretti College, Lisse

We zijn buitengewoon tevreden over de kwaliteit van de foto’s, de snelle klantvriendelijke communicatie en de goede samenwerking. Schoolfoto is flexibel en innovatief en levert een prima product.

Murmellius Gymnasium, Alkmaar

In de praktijk blijkt dat de fotografen in een ongedwongen sfeer de leerlingen goed op de foto hebben kunnen zetten. Ouders, maar ook leerlingen reageren enthousiast op het eindresultaat. Bestellen en afleveren van de foto's is voor zowel ouders als voor de school prettig.

Groenhorst, Almere

Zij verzorgen voor ons al meerdere jaren de complete schoolfotografie, en nemen ons veel werk uit handen. Zij zijn altijd bezig met vernieuwing, en mede daarom hebben wij altijd leuke en hippe schoolfoto's!

ICBS De Windroos, Zaandam

De fotografen van Schoolfoto zorgen ervoor dat de kinderen op hun gemak zijn. En dat levert altijd een mooi resultaat op!"

Stichting Kinderpostzegels

Neem vandaag contact op om onze beschikbaarheid te checken

Het team van Schoolfoto.nl gaat ook graag voor jouw school aan de slag om leuke foto’s te maken. Spreekt ons verhaal jou aan? Bel vandaag 071-3611111 en onze accountmanagers Kim en/of Dorith helpen je graag verder!

Maak een afspraak