Basisschool teamfoto

Wordt het langzaam weer tijd om een basisschool teamfoto te maken? Of hebben jullie nog helemaal geen basisschool teamfoto? Dan is nu het moment! Wanneer wij schoolfoto’s van de kinderen komen maken, nemen wij gelijk een basisschool teamfoto. Volledig kosteloos! We zijn er dan toch al. Jij verzamelt het hele team bij elkaar op de dag van de schoolfoto’s en wij doen de rest van het werk. En met de rest van het werk bedoelen wij ook écht de rest van het werk! Van planning tot productie, wij nemen álles uit handen. Waarom je bij ons moet zijn voor een basisschool teamfoto? Daar kunnen wij heel kort over zijn. Wij werken uitsluitend volgens een perfecte planning, dat betekent dat wij duidelijke afspraken maken en ons daar ook aan houden. Zo weet je precies wat je van onze service kunt verwachten, wel zo fijn. Daarnaast maken onze ervaren fotografen gebruik van de nieuwste technieken, waardoor ieder plaatje raak is. Sterker nog, wij weten het groepsgevoel van teamleden naar voren te laten komen in een ontspannen sfeer. Kun je je wel vinden in onze werkwijze? Neem vandaag nog contact met ons op en wij brengen vrijblijvend je basisschool teamfoto wensen in kaart.

Mail mij voor meer info

prijzen van schoolfotos

Basisschool teamfoto volledig kosteloos

Helaas worden de teamfoto’s veel te vaak vergeten of afgeraffeld, maar niet bij ons. Wij steken graag de handen uit de mouwen om van de basisschool teamfoto minstens net zo’n leuke herinneringen te maken als de rest van de basisonderwijs schoolfoto’s. En daar hoeven wij helemaal niets voor terug! Voor de basisschool teamfoto nemen wij geen kosten in rekening. Deze extra service die wij aanbieden is dus helemaal GRATIS. Of het team nu bestaat uit 2 of 50 mensen, dat maakt ons helemaal niet uit!

Professionele basisschool teamfoto

Een professionele basisschool teamfoto laten maken is een hele klus. Het is veel meer dan alleen een docententeam bij elkaar zetten en een gezellig ‘kiekje’ schieten. Je zult net zien dat iemand op het verkeerde moment knipperde, de opstelling van geen kant klopt of de lichtinval de hele foto verpest. Alleen bij Schoolfoto.nl hoef je je daar geen zorgen om te maken. Onze topervaren schoolfotografen weten als geen ander hoe ze dé perfecte basisschool teamfoto moeten maken. Want buiten het feit dat de scherpte van de foto perfect moet zijn, moet het moment ook goed vastgelegd worden. En dat is dan ook precies waar de moeilijkheidsgraad in verborgen zit.

schoolfotograaf

Schoolfoto.nl verzorgt dé perfecte basisschool teamfoto

De zoektocht naar een geschikte fotograaf voor de basisschool teamfoto stopt hier! Maar voel je de bui al hangen? Al dat regelwerk voor een basisschool teamfoto, de moed zakt je al bijna in de schoenen. Niet bij ons! Wij nemen met plezier al het regelwerk uit handen! (In overleg natuurlijk). Met duidelijke afspraken en een perfecte planning sturen wij een professionele schoolfotograaf jouw kant op. Handig, makkelijk én snel! Heb je na dit gelezen te hebben nog vragen of was er iets onduidelijk? Vul dan het contactformulier in. Ons team staat voor je klaar om je zo snel mogelijk te helpen. Wil je liever iemand direct spreken? Ook dat kan! Bel dan naar 071 361 111 11.

Ja, ik wil graag meer informatie

Je gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met derden