Schoolfotograaf waar je blij van wordt!

Schoolfoto.nl is het begrip in de schoolfotografie. Ons team zorgt ervoor dat jouw schoolfotografie goed geregeld is. Zowel in het basisonderwijs als in het middelbaar onderwijs. Komt onze schoolfotograaf al bij jou op school? We zijn door heel Nederland werkzaam. Of je ons nu nodig hebt in Amstelveen of een schoolfotograaf in Drenthe zoekt.

Ja, ik wil meer informatie ontvangen

prijzen van schoolfotos

De schoolfotografie

Door een goede planning vooraf kunnen we een leuke en ontspannen schoolfoto dag organiseren die snel en efficiënt verloopt. Onze fotografen zijn gespecialiseerd in schoolfotografie en gewend om met jongeren en kinderen te werken. Wij zorgen dat alles op rolletje verloopt.

Schoolfoto.nl is een full service bedrijf. Dit houdt in dat wij zelf fotograferen, bewerken, afdrukken en de afhandeling verzorgen. Hierdoor kunnen wij snel leveren, en al je vragen direct beantwoorden. We toveren niet alleen een glimlach op het gezicht van ons model, maar ook op die van de ouder en de school.

Informatie ontvangen?

Ontvang vrijblijvend alle informatie die je nodig hebt. Vertel in het bericht iets over je school zodat we je nog beter kunnen helpen en alvast leren kennen. Lees hier alvast wat de voordelen zijn van professionele schoolfotografie.

Ja, ik wil meer informatie ontvangen

schoolfotograaf

Overtuigd? Of toch nog een vraag. Bel ons op 071 36 111 11.