Schoolfotograaf Delft

Een schoolfoto biedt ouders en leerlingen een leuke herinnering aan de lagere of middelbare schooltijd. Goede schoolfotografen vinden in Delft is niet altijd gemakkelijk. Schoolfoto.nl streeft ernaar om het fotografieproces gestructureerd en gemakkelijk te maken, zodat de schooldag voor iedereen stressvrij wordt. Onze professionele schoolfotografen zorgen ervoor dat kinderen zich op hun gemak voelen en ze vrij kunnen poseren, zodat de kinderen zo spontaan mogelijk op de foto komen. Onze schoolfoto’s laten kinderen stralen en kunnen worden bewerkt met 200 verschillende achtergronden. Elke schoolfoto kan worden aangepast aan de voorkeuren van de school en de ouders.

Mail mij voor meer info

prijzen van schoolfotos

Het organiseren van de schoolfotodag in Delft

Het maken van foto’s van de school begint met het organiseren van de schoolfotodag op school. Wij verzorgen de hele organisatie en zorgen ervoor dat de klassen en kinderen met plezier op de foto kunnen. De leerkrachten en schoolbestuurders worden ontzorgd en hoeven zich niet om de foto’s te bekommeren. Hierdoor is het een ontspannen dag voor iedereen en kan de school lekker op de foto. We regelen alles, van het plannen tot het bezorgen van de foto’s aan alle ouders. Vanaf het moment dat de foto word gemaakt, zijn wij het aanspreekpunt voor onze ouders. Jouw fotografiedag in Delft wordt volledig georganiseerd door Schoolfoto.nl. Ook wanneer de school zich buiten Delft bevindt, bijvoorbeeld in Den Haag of Leiden, staan wij voor u klaar!

Basisschool teamfoto volledig kosteloos

Ouders kiezen zelf welke schoolfoto’s zij aanschaffen. De dagen waarop iedereen precies dezelfde schoolfoto van het basisonderwijs op de open haard had staan zijn voorbij. Iedereen heeft zijn eigen smaak en wij bieden ouders de mogelijkheid om in ons onlinesysteem een eigen fotocollectie samen te stellen. Ze hebbend dus de keus uit verschillende achtergronden en poses en kunnen de foto’s kiezen waarop hun kind het meest uitblinkt. Wij bieden ook de mogelijkheid om de schoolfoto’s op verschillende producten te laten afdrukken. Een mok, houten fotoblok en sleutelhanger behoren tot de mogelijkheden. Deze kunnen dan weer als geschenken aan opa’s en oma’s gedaan worden. Deze unieke fotocadeaus zijn ook ideaal voor feestdagen en kleinigheidjes.

Groepsfoto
in Delft

Onze fotografen zijn gespecialiseerd in het werken met kinderen en jongeren. Dus ook wanneer ze in groten getale op de foto gaan. Wij zorgen ervoor dat iedereen uitblinkt op de groepsfoto. Ook schoolfoto’s voor groepen kun je overlaten aan onze schoolfotografen in Delft.

Achtergrond in schoolfoto’s veranderen

Het afgelopen jaar hebben wij bij schoolfoto flink geïnvesteerd in de nieuwste print-technologie. Hierdoor kunnen wij zeer scherpe en kleurechte foto’s leveren. We bieden ook de functie om meer dan 200 verschillende achtergronden voor alle foto’s te kiezen. Zo kan elke schoolfoto van Delft uniek gemaakt worden en is geen één foto hetzelfde.

schoolfotograaf

Meer informatie?

Wil jij meer weten over onze aanpak? Vraag geheel vrijblijvend onze digitale brochure aan en/of ontvang ons gratis sample pakket. Ontdek waarom wij de schoolfotograaf in Delft voor jullie school zijn.

Ja, ik wil graag meer informatie

Je gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met derden