tografen

Schoolfotograaf Drenthe

Op zoek naar een professionele en ervaren schoolfotograaf in Drenthe? Dan ben je bij Schoolfoto.nl aan het goede adres. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van professionele en unieke foto’s. We begrijpen dat schoolfoto’s meer zijn dan alleen afbeeldingen; ze vertegenwoordigen een belangrijk moment in het leven van elke leerling en dienen als een waardevolle herinnering voor zowel studenten als ouders. Met onze ervaring en toewijding en jouw eigen creativiteit zorgen we ervoor dat elke foto een waar kunstwerk wordt.

Mail mij voor meer info

prijzen van schoolfotos

Schoolfoto’s in Drenthe

Ben je op zoek naar een professionele schoolfotograaf voor op je basisschool of voor op je middelbare school? Bij Schoolfoto.nl zorgen we altijd voor een goed geplande schoolfotodag, waarbij alles op rolletjes verloopt. Bovendien kunnen wij ook schoolpasjes en koppenkaarten maken en sturen wij ook digitale bestanden snel op. Onze unieke feature is dat wij een Online Schoolportaal hebben, waar binnen vijf dagen na de schoolfotodag al de foto’s online gezet worden. Hier kun je de foto’s van je leerlingen makkelijk downloaden om ze vervolgens in het leerling-administratiesysteem te uploaden. Schoolfoto.nl is kortom een full-servicebedrijf, waarbij je alles van A tot Z uit handen wordt genomen. Lees hier meer over schoolfoto’s bij onze schoolfotograaf in Drenthe.

Schoolfotodag in Drenthe

Een schoolfotodag plannen is vaak een stressvolle aangelegenheid voor een school. Dit is het echter niet bij Schoolfoto.nl. In overleg met jou plannen we een perfecte schoolfotodag in, waarop onze professionele schoolfotografen in Drenthe prachtige schoolfoto’s en groepsfoto’s maken en we de beste service voor de school en de ouders leveren. We maken hierbij duidelijke afspraken en hebben aandacht voor alle leerlingen. Met de nieuwste fototechnieken zetten we de kinderen op de foto, zoals ze zijn. De ouders krijgen vervolgens een inlogcode mee, waarna ze de foto’s online kunnen bekijken, bewerken en bestellen.

Totaalpakket van onze schoolfotograaf in Drenthe

Als ouder kun je ook een eigen unieke fotoset van je kind samenstellen. Wil je niet meer de standaard pasfoto’s en een groepsfoto; bij Schoolfoto.nl kun je de foto’s van een kind, achtergronden en fotovellen combineren. Hierdoor heb je maar liefst 10.000 unieke mogelijkheden per kind. De foto’s in de fotovellen hebben een formaat van 13×18 centimeter. Bovendien kun je bij ons direct een fotovergroting, foto’s op stickervellen, foto op canvas, foto’s op mokken en andere fotoproducten met jouw kind op bestellen. Bekijk via deze link ons uitgebreide assortiment.

Groepsfoto’s in Drenthe

Onze schoolfotografen zijn gespecialiseerd in het werken met kinderen en middelbare scholieren. We weten bovendien hoe we ze op de foto moeten krijgen, wanneer zij in grote aantallen gefotografeerd worden. Lees in dit artikel onze tips om die perfecte groepsfoto zelf te maken. Onze schoolfotograaf in Drenthe besteedt aandacht aan elk kind, waardoor elk kind straalt op de groepsfoto. Hierdoor kun je ook voor prachtig natuurlijke groepsfoto’s terecht bij Schoolfoto.nl.

schoolfotograaf

Jouw ideale schoolfotograaf in Drenthe met Schoolfoto.nl

Bij Schoolfoto.nl vind je ervaren schoolfotografen, die bekend zijn met de specifieke behoeften en uitdagingen van het fotograferen van kinderen in een schoolsfeer. We weten hoe we de ware persoonlijkheid van elke leerling naar voren kunnen brengen en leggen momenten vast die authentiek en betekenisvol zijn. We zijn niet alleen te vinden in Drenthe bovendien. Onze schoolfotografen zijn ook werkzaam in Friesland bijvoorbeeld. Dus een schoolfotograaf nodig in Friesland? Dat kan gewoon bij Schoolfoto.nl. We streven ernaar om verder te gaan dan traditionele schoolfoto’s. Onze schoolfotograaf in Drenthe gebruikt verschillende poses, achtergronden en belichtingstechnieken om een frisse en eigentijdse uitstraling te bereiken. Als professionele schoolfotograaf begrijpen we de drukte en hectiek van het schoolleven. Daarom streven we naar een soepel en efficiënt proces. We plannen onze fotosessies zorgvuldig in, werken snel en professioneel en zorgen ervoor dat elke leerling de aandacht krijgt die hij of zij verdient. We leggen de kostbare momenten van het schoolleven vast en creëren blijvende herinneringen waar jij en je kinderen nog jarenlang van kunnen genieten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw schoolfoto’s naar een hoger niveau kunnen tillen.

Ja, ik wil graag meer informatie