Schoolfotograaf portret

Onze schoolfoto’s worden vrijwel altijd in portret geschoten. Dit doen vrijwel alle schoolfotografen in Nederland al jaren. Waar het vroeger vaak nog om een statische pose ging, maken wij inmiddels ruimte om kinderen op verschillende manieren te positioneren. Zo weten we zeker dat er altijd wel een foto tussen zal zitten die past bij jullie stijl.

Mail mij voor meer info

portretten

Portretfoto’s en kleding

Wij gebruiken veel verschillende middelen om een mooie portretfoto te maken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen uit één van onze 200 achtergronden en dus kan iedere foto volledig op smaak worden gemaakt. Doordat er de keuze is uit 200 verschillende achtergronden, kunnen kinderen kleding aantrekken waar ze zich comfortabel in voelen. De achtergrond van de foto kan immers worden aangepast aan de outfit van het kind. Ons advies is dus om een kind aan te laten trekken waar het zich goed bij voelt. Zo staan ze relaxt en ontspannen op de foto, wat vaak zorgt voor de leukste foto’s!

Schoolfotograaf portret

Haarstijlen en portretfotografie

Omdat portretfoto’s vaak van voren worden gemaakt, is het handig om even na te denken over hoe het kapsel van jouw kind of kinderen zal zijn. Zo is een paardenstaart naar achteren bijvoorbeeld niet zichtbaar op foto’s. Een paardenstaart of vlecht naar de zijkant is wel te zien op portretfoto’s. Het zorgt voor een speelse foto en de extra aandacht rondom het kapsel en de kleding doet een kind stralen. Dit zie je terug in de foto’s!

schoolfotograaf

Portretfoto’s afdrukken op producten

Wist jij al dat het mogelijk is om onze portretfoto’s af te drukken op foto producten? Naast het ontvangen van fotovellen of digitale portretten is het ook mogelijk om de foto van jouw kind of kinderen op een product af te drukken. Zo heb je deze mooie foto altijd dichtbij! De prijzen voor deze producten zijn allemaal terug te vinden op onze website. Denk bijvoorbeeld aan een muismat of mok. Het zijn ideale cadeaus voor opa’s en oma’s. Een telefoonhoes voor om jouw telefoon heen of een sleutelhanger met een foto van jouw kinderen kan zomaar een leuk cadeautje voor Vaderdag of Moederdag zijn. Koektrommels en lunchtrommels zijn de afgelopen jaren ook populair gebleken. Het is tot slot ook mogelijk om een uitvergrote foto van jouw kind of kinderen te bestellen. Hiervoor hebben we verschillende mogelijkheden zoals uitvergrotingen op aluminium, canvas of hout.

Ja, ik wil graag meer informatie