Schoolfotograaf Utrecht

Utrecht is een ware studentenstad sinds oudsher en daarom vind je er naast de hogescholen en universiteit ook veel middelbare scholen en basisscholen. Ben je op zoek naar een professionele schoolfotograaf in Utrecht? Dan is Schoolfoto.nl het bedrijf dat je zoekt. Als schoolfotograaf zijn wij gespecialiseerd in het maken van prachtige schoolfoto’s. Onze ervaren fotografen werken met de nieuwste apparatuur en zijn getraind om de beste resultaten te behalen. Wij bieden verschillende pakketten aan, afhankelijk van je behoeften en budget. Bij ons is alles mogelijk, dus neem vandaag nog contact met ons op bij onduidelijkheden of lees wellicht zelf het antwoord op uw vraag op deze pagina.

prijzen van schoolfotos

Schoolfotograaf Utrecht voortgezet onderwijs

Bij het voortgezet onderwijs heb je natuurlijk meer klassen en meer leerlingen op de foto te zetten dan bij een basisschool. Daarom zorgen wij van Schoolfoto.nl voor een goed georganiseerde en soepel verlopende schoolfotodag. We maken professionele foto’s, die bovendien snel geleverd worden. Vraag ons voor klassenfoto’s, individuele foto’s, schoolpassen en meer. Bij ons ben je verzekerd van goed geregelde schoolfotografie in Utrecht. Bovendien kun je de foto’s online terugvinden in ons Online Schoolportaal, waardoor je makkelijk de foto’s kunt downloaden om leerlingen in het systeem te administreren. Lees hier meer over onze verdiensten voor het voortgezet onderwijs.

Mail mij voor meer info

schoolfotograaf utrecht

Schoolfotograaf voor basisscholen in Utrecht

Naast goed geregelde schoolfotodagen op basisscholen, waarbij natuurlijke schoolfoto’s de prioriteit zijn, hebben wij ook voor de ouders een unieke ervaring in petto. We bieden een fotoset aan de school aan, maar de ouders kunnen op onze website zelf een fotoset samenstellen. Hiervoor laten wij het kind tijdens de fotoshoot meerdere poses aannemen, die je zelf tegen maar liefst 200 verschillende achtergronden kunt houden. Je ontwerpt zo zelf je ideale schoolfoto van je kind, waar hij of zij jaren later nog veel plezier uit zal halen. Om dit te bewerkstelligen zorgen wij voor een ontspannen sfeer, waarbij we de kinderen lekker zichzelf laten zijn. Zo is het niet alleen een leuke ervaring voor de school, maar ook voor de kinderen en ouders.

Waarom Schoolfoto.nl?

Wij zijn zeker niet de enige schoolfotograaf in Utrecht en omgeving of Almere. Waarom zou je dan toch voor ons kiezen? Omdat wij:

  • Professionele en natuurlijke schoolfoto’s maken.
  • Unieke schoolfoto’s bieden, die gemaakt zijn met aandacht voor de kinderen.
  • Zorgen voor een goed georganiseerde schoolfotodag met een goede planning en duidelijke afspraken.
  • Snelle levering verzekeren van de schoolfoto’s in Utrecht, maar ook van schoolpassen en dergelijken.
  • Een unieke ervaring voor de school, kinderen en ouders bieden.
  • Gebruikmaken van de nieuwste fototechnieken in al onze foto’s.
  • De ouders een inlogcode meegeven, waardoor de foto’s online bewerkt, besteld en betaald kunnen worden.
  • Het aanspreekpunt en servicepunt voor de ouders willen zijn en zo scholen ontlast worden.

Schoolfotograaf Utrecht kosten

De kosten van een schoolfotograaf in Utrecht variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de locatie van de school, de grootte van de school en het pakket dat wordt gekozen. Over het algemeen streven onze schoolfotografen in Utrecht ernaar om betaalbare diensten aan te bieden, zodat gezinnen van alle budgetten kunnen genieten van prachtige schoolfoto’s. We bieden daarom moderne schoolfoto’s tegen een goede prijs. Onze fotoset prijzen variëren door de verschillende mogelijkheden, die je hebt. We hanteren fotoprijzen vanaf €4.50 per leerling.

schoolfotograaf utrecht
schoolfotograaf utrecht

Mogen wij jouw schoolfotograaf in Utrecht worden?

We komen graag bij jouw school langs om unieke en natuurlijke schoolfoto’s te maken. Vrijblijvend kunnen we je wensen in kaart brengen. Bovendien kunnen we een geschikte datum voor je in optie zetten. Dit heeft als voordeel dat je zo de datum krijgt die voor jullie geschikt is en niet naast het net vist door onze goed gevulde agenda. Je kunt ons bereiken via 071-3611111 of vul het contactformulier in op onze website. Het team van Schoolfoto.nl staat graag voor je klaar als jouw schoolfotograaf in Utrecht. Wij zijn ook werkzaam in andere provincies dan Utrecht. Dus op zoek naar een schoolfotograaf in Friesland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Ben je zelf geïnteresseerd in de fotografie en zoek je bepaalde tips om nog betere foto’s te maken? Ook dan kun je bij ons terecht. In onze uitgebreide kennisbank vind je allerhande artikelen met tips om die perfecte kliek te schieten. Klik op de link om je te verder te verdiepen in de wereld van de (school)fotografie.

Ja, ik wil graag meer informatie