Schoolfotograaf Apeldoorn

Op iedere school worden jaarlijks schoolfoto’s gemaakt van de leerlingen en docenten. Dit zorgt voor een mooie herinnering aan dat schooljaar. De professionele fotografen van schoolfoto.nl zorgen ervoor dat alle kinderen lekker zichzelf zijn op de foto’s, en dat vinden ouders fijn. Schoolfoto.nl neemt al het werk van school uit handen en zorgt ervoor dat de fotodag op rolletjes loopt. Na het maken van de foto’s kunnen ouders de foto’s online bestellen via een inlogcode die ze ontvangen. Met onze eigen productie- en serviceafdeling zijn wij het aanspreekpunt voor de ouders.

Mail mij voor meer info

prijzen van schoolfotos

Schoolfoto’s in Apeldoorn

De ouders staan centraal in het bestelproces van de foto’s van hun kind. Bij ons krijgen ouders de kans om zelf te kiezen welke foto’s ze willen aanschaffen en in wat voor vorm. Zo creëren we een mooie herinnering die past bij het kind.

Wij zorgen ervoor dat ouders hun eigen fotopakket kunnen samenstellen via ons online systeem. Tegenwoordig krijgen kinderen niet meer allemaal dezelfde foto’s mee naar huis. Het is namelijk ook mogelijk om de foto’s af te laten drukken op verschillende producten, zoals mokken, muismatten en sleutelhangers. Dit is eens wat anders dan een foto voor in het album. En het is ook een leuk cadeau om te geven aan familie.

Het organiseren van de schoolfotodag in Apeldoorn

Bent u als school op zoek naar een professionele service die u ontzorgt van de schoolfotodag? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Onze service stopt niet na het maken van de foto’s van de leerlingen. Wij zijn namelijk het aanspreekpunt voor ouders vanaf het moment dat de foto’s worden gemaakt totdat de foto’s bezorg worden bij de ouders in Apeldoorn. Wij zorgen ervoor dat iedere leerling zich op het gemak voelt en zo natuurlijk mogelijk op de foto staat.

Bevindt uw school zich niet in Apeldoorn? Wees dan niet getreurd, want wij bieden onze professionele service in heel Nederland, dus ook bijvoorbeeld in Zwolle, Breda en Groningen.

Groepsfoto in Apeldoorn

De professionele fotografen van schoolfoto.nl zijn gespecialiseerd in het werken met kinderen en jongeren. Zij zorgen er dus voor dat ieder kind uitblinkt, ook in de groepsfoto’s. Voor foto’s op het basisonderwijs of het voortgezet onderwijs is schoolfoto.nl het bedrijf wat alle zorgen rondom deze dag wil overnemen, zodat de school kan focussen op andere belangrijke zaken.

Achtergrond in schoolfoto’s veranderen

Afgelopen jaar hebben we flink geïnvesteerd in de nieuwste print-technologie. Dit heeft er voor gezorgd dat onze foto’s nog scherper en kleurrechter worden afgedrukt. En de tijd van lelijke achtergronden op foto’s is ook voorbij. Bij ons kun je kiezen uit 200 verschillende achtergronden. Wil je je kind in de jungle zetten? Geen probleem! Er zit altijd wel iets leuks tussen voor elk kind.

schoolfotograaf

Meer informatie?

Wil jij meer weten over onze aanpak? Vraag geheel vrijblijvend onze digitale brochure aan en/of ontvang ons gratis sample pakket. Ontdek waarom wij de schoolfotograaf voor jullie school zijn.

Ja, ik wil graag meer informatie

Je gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met derden