Schoolfotograaf Breda

De schooltijd is een mooie en waardevolle herinnering voor zowel kinderen als de ouders. Daar vormt een mooie schoolfoto een aandenken aan. Een goede schoolfotograaf vinden in Breda hoeft niet moeilijk te zijn. De dag van de schoolfoto kan spannend zijn, maar onze professionele fotografen zorgen dat de kinderen zich altijd op hun gemak voelen tijdens het maken van de foto’s. Zo komen er mooie resultaten waarbij spontaniteit en plezier voorop staat. Op deze manier zien de ouders hun kinderen echt zichzelf zijn op de foto’s! Onze schoolfoto’s zijn verkrijgbaar met 200 verschillende achtergronden, zo is er altijd wel een achtergrond die past bij jouw school.

Mail mij voor meer info

prijzen van schoolfotos

Schoolfoto’s in Breda

De ouders kunnen zelf de foto’s kiezen via ons online systeem die zij willen aanschaffen. Elk kind is anders en blinkt uit op een andere type foto. Wij verzorgen de verschillende foto’s waaruit de ouders zelf kunnen kiezen en een fotopakket kunnen samenstellen. Zo komen enkel de favoriete foto’s in het fotoalbum terecht. De dagen waarop alle kinderen met dezelfde foto thuis kwamen is dus voorbij! Daarnaast is er een mogelijkheid om de schoolfoto’s te laten afdrukken op verschillende producten. Denk aan mokken, houten fotoblok en sleutelhangers. Dit is een leuke manier om de foto te verwerken in iets anders dan alleen in een foto album. Daarnaast is het ook een leuk cadeau voor de opa’s en oma’s.

Het organiseren van de schoolfotodag in Breda

Jullie fotodag in Breda wordt volledig georganiseerd door Schoolfoto.nl. Wij nemen de volledige organisatie op ons en ontzorgen zo de docenten en de schoolleiding. Wij regelen alles, van de planning tot de aan de levering van de foto’s bij de ouders op de deurmat. Bovendien zijn we het aanspreekpunt voor de ouders. Lekker makkelijk toch?

Groepsfoto
in Breda

Onze fotografen zijn echte professionals op het gebied van werken met kinderen en jongeren. Wij zorgen ervoor dat elk kind uitblinkt op de foto’s en dit geldt ook voor groepsfoto’s. Of het nu de basisschool of het voortgezet onderwijs is, wij laten iedereen stralen! Ook voor de groepsfoto’s in Breda kun je dus bij schoolfoto.nl terecht. Bevindt de school zich buiten Breda? Niet getreurd, wij komen ook in steden zoals Eindhoven, Zwolle, Groningen of Gouda.

Achtergrond in schoolfoto’s veranderen

Het afgelopen jaar hebben wij bij schoolfoto flink geïnvesteerd in de nieuwste print-technologie. Hierdoor kunnen wij zeer scherpe en kleurechte foto’s leveren.

Wij bieden ook de mogelijkheid om al onze foto’s van meer dan 200 verschillende achtergronden te voorzien. Zo kan iedere schoolfoto in Amstelveen uniek gemaakt worden.

schoolfotograaf

Meer informatie?

Wil jij meer weten over onze aanpak? Vraag geheel vrijblijvend onze digitale brochure aan en/of ontvang ons gratis sample pakket. Ontdek waarom wij de schoolfotograaf voor jullie school zijn.

Ja, ik wil graag meer informatie

Je gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met derden