Schoolfotograaf Gouda

Een schoolfoto kan ouders en leerlingen herinneren aan de tijd van de lagere of middelbare school. Een goede schoolfotograaf in Gouda vinden is niet altijd gemakkelijk. Schoolfoto.nl streeft ernaar het fotoproces gemakkelijk en stressvrij te maken, zodat schoolfotodag een leuke dag voor iedereen wordt. Onze professionele schoolfotograaf zorgt ervoor dat kinderen zich op hun gemak voelen en vrij mogen poseren om kinderen zo natuurlijk mogelijk op de foto te laten komen. Onze schoolfoto’s laten kinderen stralen en kunnen bewerkt worden met 200 verschillende achtergronden , elke schoolfoto kan worden aangepast aan uw voorkeuren en aan die van de ouders.

Mail mij voor meer info

prijzen van schoolfotos

Schoolfoto’s in Gouda

Ouders mogen kiezen welke schoolfoto’s ze willen kopen. Iedereen heeft zijn eigen smaak en wij bieden ouders de mogelijkheid om hun eigen fotocollecties in ons online systeem samen te stellen. Ze kiezen hun favoriete houding en achtergrond en hebben zo een persoonlijk pakket met de mooiste foto’s van een zoon of dochter. We bieden ook de mogelijkheid om schoolfoto’s op verschillende producten af ​​te drukken. Bekers, houten fotoblokken en sleutelhangers zijn een paar van de vele mogelijkheden. Deze kunnen als cadeau aan opa en oma worden gegeven. Deze unieke fotocadeaus zijn ook perfect voor dagen als Vaderdag of Moederdag.

Het organiseren van de schoolfotodag in Gouda

Het maken van foto’s voor de school begint met het organiseren van de fotodag op school. Wij nemen de leiding over de hele organisatie en zorgen ervoor dat de klas en kinderen op een prettige manier foto’s kunnen maken. De docenten en schoolleiding worden volledig ontzorgt, waardoor het een ontspannen dag voor iedereen wordt. Wij regelen alles, van de planning tot aan de levering van de foto’s aan alle ouders. Vanaf het moment dat de foto gemaakt is, zijn wij het contactpunt voor onze ouders. Jullie fotodag in Gouda wordt volledig georganiseerd door Schoolfoto.nl. Ook wanneer de school zich buiten Gouda bevindt, bijvoorbeeld in Amsterdam of Amstelveen, staan wij voor u klaar!

Groepsfoto
in Gouda

Onze fotografen zijn gespecialiseerd in het werken met kinderen en jongeren. Dus ook wanneer ze in grote getale op de foto gaan. Wij zorgen ervoor dat iedereen uitblinkt op de groepsfoto. Ook schoolfoto’s voor groepen kun je overlaten aan onze schoolfotografen in Gouda.

Achtergrond in schoolfoto’s veranderen

Het afgelopen jaar hebben we fors geïnvesteerd in de nieuwste printtechnologie voor schoolfoto’s. Hierdoor kunnen we zeer heldere en kleurvaste foto’s leveren. We bieden ook de functie om meer dan 200 verschillende achtergronden voor alle foto’s te kiezen. Zo kan elke schoolfoto van Gouda uniek gemaakt worden en is geen één foto hetzelfde.

schoolfotograaf

Meer informatie?

Wil jij meer weten over onze aanpak? Vraag geheel vrijblijvend onze digitale brochure aan en/of ontvang ons gratis sample pakket. Ontdek waarom wij de schoolfotograaf in Gouda voor jullie school zijn.

Ja, ik wil graag meer informatie

Je gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met derden