Schoolfotograaf Amsterdam

Veel ouders bewaren de schoolfoto’s die tijdens de basisschool en de middelbare school zijn gemaakt. Het zijn herinneringen die levenslang meegaan. Uiteraard is het wel zo fijn als deze schoolfoto’s een goed en eerlijk beeld van het kind geven. Een professionele schoolfotograaf zorgt ervoor dat kinderen zich op hun gemak voelen en kan talloze verschillende poses inzetten om kinderen zo spontaan mogelijk op de foto te krijgen. Een schoolfotograaf in Amsterdam vinden is bij ons snel gedaan. Bij ons kunnen ouders zelf kiezen uit ruim 200 verschillende achtergronden. Zo kan iedere schoolfoto naar jouw wensen worden aangepast.

prijzen van schoolfotos

Een prachtige groepsfoto met onze schoolfotograaf in Amsterdam

Omdat onze fotografen gespecialiseerd zijn in het werken met kinderen en ook tieners, weten wij hoe we deze doelgroep kunnen aanspreken. Ook tijdens het maken van een schoolfoto voor het voortgezet onderwijs bijvoorbeeld, hebben wij oog voor ieder kind en laten wij het beste in elk kind naar boven komen. Op zoek naar een schoolfotograaf in Amsterdam die groepsfoto’s en klassenfoto’s op een fijne manier maakt? Dan ben je bij Schoolfoto.nl aan het juiste adres. Ook als uw school buiten Amsterdam is, bijvoorbeeld in Zwolle, Amstelveen of Gouda, komen we bij u langs!

Mail mij voor meer info

schoolfoto amsterdam

Het organiseren van de schoolfotodag in Amsterdam

Het maken van goede schoolfoto’s begint bij de organisatie van de schoolfoto dag zelf. Kiezen jullie voor Schoolfoto.nl? Dan nemen wij de organisatie van de hele dag op ons. We richten een fijne plek in en zorgen ervoor dat alle leerlingen en leerkrachten op het juiste moment op de juiste plek zijn. Maar ook nadat de foto’s gemaakt zijn gaan wij nog even door. Wij zijn pas klaar met ons werk in Amsterdam als iedereen alle bestelde schoolfoto’s heeft. Wij zijn vanaf het moment dat de foto’s gemaakt worden het aanspreekpunt voor de ouders. Wat een ontlasting voor de school! Lees hier meer over alle voordelen van professionele schoolfotografie. 

De mooiste schoolfoto’s dankzij onze schoolfotograaf in Amsterdam

Vroeger hadden ouders, grootouders, ooms en tantes allemaal precies dezelfde schoolfoto aan de muur hangen. Die tijd is voorbij! Iedereen heeft zijn eigen smaak en wij bieden ouders de mogelijkheid om in ons onlinesysteem een eigen fotoset samen te stellen. Zo kunnen ouders hun favoriete poses kiezen en ook de achtergrond van de foto’s veranderen. Als extra dienst kunnen ouders de schoolfoto’s op verschillende producten laten afdrukken. Een mok, houten fotoblok en sleutelhanger behoren tot de mogelijkheden. Deze kunnen dan weer als geschenk aan opa’s en oma’s gedaan worden. Deze unieke fotocadeaus zijn ook ideaal voor dagen zoals Vaderdag of Moederdag.

Achtergrond in schoolfoto’s veranderen

Hoe werkt dat nou, het veranderen van de achtergrond op de foto’s?  Wij hebben geïnvesteerd in de nieuwste print-technologie. Onze foto’s worden hierdoor zeer scherp afgedrukt. Ook de kleuren van de foto’s springen eruit. Omdat wij met een speciaal scherm achter de foto’s werken kunnen ouders de achtergrond van de foto’s digitaal aanpassen zonder verlies van kwaliteit. Met een keuze van 200 verschillende achtergronden weten wij zeker dat we iedereen tevreden kunnen stellen. Zo wordt iedere schoolfoto gemaakt in Amsterdam zeker uniek.

schoolfotograaf amsterdam
schoolfotograaf

Schoolfoto’s snel in huis

Wij organiseren de vormgeving en de levering van de schoolfoto’s. De school hoeft enkel de persoonlijke inlogkaartjes aan de kinderen mee te geven. Zo kunnen ouders vervolgens zelf aan de slag. Van begin tot eind een prettige en gebruiksvriendelijke ervaring dus. Het team van Schoolfoto.nl staat voor je klaar om jou zo snel mogelijk te helpen. Heb je vragen over onze werkwijze, fotodag of tarieven? Neem dan contact met ons op.

Ja, ik wil graag meer informatie