Schoolfotograaf Nijmegen

Een schoolfoto biedt zowel ouders als leerlingen een leuke herinnering aan de lagere of middelbare schoolperiode. De juiste schoolfotograaf in Nijmegen vinden is echter niet altijd even eenvoudig. Een professionele schoolfotograaf zorgt er namelijk voor dat de kinderen zich op hun gemak voelen en kan talloze poses inzetten, waardoor kinderen zo spontaan mogelijk op de foto komen te staan. De schoolfotograaf van Schoolfoto.nl zorgt ervoor dat de kinderen stralen. Daarnaast heb je ook nog eens de keuze uit meer dan 200 verschillende achtergronden. Zo kan iedere foto naar de wensen van de school worden aangepast.

prijzen van schoolfotos

De organisatie voor een dag van schoolfoto’s in Nijmegen

Het maken van de foto’s begint met het organiseren van een schoolfoto dag. Dit nemen we graag uit handen en we organiseren met enthousiasme een dag waar de klassen en kinderen met plezier op de foto kunnen. We zullen de schoolbestuurders en leerkrachten volledig ontzorgen en zij hoeven zich zeker niet om de foto’s te bekommeren. Zo zorgen wij voor een lekker ontspannen dag, waarin de gehele school leuk op de foto kan. We organiseren hierbij niet alleen de dag zelf. We beginnen bij de planning en gaan verder dan de bezorging van de foto’s aan alle ouders. Wij zijn namelijk vanaf het moment dat de foto wordt gemaakt het aanspreekpunt voor de ouders. De schoolfotograaf in Nijmegen van Schoolfoto.nl organiseert een volledige dag van fotografie op jouw school. Dit doen wij overigens door heel Nederland, denk bijvoorbeeld aan Tilburg, Rotterdam en Haarlem!

Mail mij voor meer info

schoolfoto amsterdam

Als groep op de foto dankzij onze schoolfotograaf in Nijmegen

Onze fotografen zijn gespecialiseerd in het werken met kinderen en jongeren. Ook wanneer zij in groten getale op de foto gaan. Onze schoolfotograaf in Nijmegen heeft oog voor ieder kind en zorgt er zodoende voor dat ieder kind op de groepsfoto straalt. Om deze reden kun je dus ook voor groepsfoto’s bij Schoolfoto.nl terecht.

De achtergrond van de schoolfoto’s veranderen

We hebben bij Schoolfoto.nl het afgelopen jaar flink geïnvesteerd in de nieuwste print-technologie. Hierdoor is het voor ons mogelijk om zeer scherpe én kleurechte foto’s te leveren. Daarnaast bieden wij ook de functie aan om voor alle foto’s uit meer dan 200 verschillende achtergronden te kiezen. Zo garanderen wij dat voor iedere schoolfoto in Nijmegen een uniek resultaat mogelijk is.

Brede keuze met onze schoolfotograaf in Nijmegen

Voor de ouders is het mogelijk om zelf te kiezen welke schoolfoto’s zij aanschaffen. De dagen waarop iedereen exact dezelfde soort foto van de lagere en middelbare schoolperiode op de vensterbank had staan, zijn verleden tijd. Ieder persoon heeft een eigen smaak en om deze reden bieden wij ouders de mogelijkheid om zelf hun schoolfoto te ontwerpen en samen te stellen. Zo hebben zij een keuze uit verschillende achtergronden en poses. Op deze manier kiezen ze eenvoudig de foto’s waar hun kind het meest op straalt. Daarnaast bieden wij ook nog de mogelijkheid om de schoolfoto’s af te laten drukken op verschillende producten. Denk hierbij aan een mok, een houten fotoblok of een sleutelhanger. Zo heb je voor de feestdagen of als kleinigheidje niet alleen leuke, maar ook unieke fotogeschenken voor bijvoorbeeld opa’s en oma’s.

schoolfotograaf amsterdam
schoolfotograaf

Schoolfoto’s van A tot Z

Wij organiseren de vormgeving en onze schoolfotograaf in Nijmegen levert de foto’s. Als school hoef je enkel de persoonlijke inlogkaartjes aan de kinderen mee te geven, waardoor de ouders vervolgens zelf aan de slag kunnen. Het team van Schoolfoto.nl staat voor jou klaar en zorgt van begin tot eind voor een prettige én gebruiksvriendelijke ervaring. Heb je vragen over onze werkwijze, tarieven of de fotodag zelf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.

Ja, ik wil graag meer informatie