Schoolfotograaf Haarlem

Een schoolfoto is een blijvende herinnering aan de jaren op de basisschool of de middelbare school. Een goede schoolfotograaf in Haarlem vinden, hoeft geen moeilijke taak te zijn. Een professionele schoolfotograaf zorgt ervoor dat kinderen zich op hun gemak voelen en kan talloze verschillende poses inzetten om kinderen zo spontaan mogelijk op de foto te krijgen. Onze schoolfoto’s laten de kinderen stralen en met een keuze uit 200 verschillende achtergronden kan iedere schoolfoto naar wens worden aangepast.

Mail mij voor meer info

prijzen van schoolfotos

Schoolfoto’s in Haarlem

Ouders kiezen zelf welke schoolfoto’s zij aanschaffen. De dagen waarop iedereen precies dezelfde schoolfoto van het basisonderwijs op de open haard had staan zijn voorbij. Iedereen heeft zijn eigen smaak en wij bieden ouders de mogelijkheid om in ons onlinesysteem een eigen fotoset samen te stellen. Zij kiezen zelf hun favoriete poses en achtergrond. Wij bieden ok de mogelijkheid om de schoolfoto’s op verschillende producten te laten afdrukken. Een mok, houten fotoblok en sleutelhanger behoren tot de mogelijkheden. Deze kunnen dan weer als geschenken aan opa’s en oma’s gedaan worden. Deze unieke fotocadeau’s zijn ook ideaal voor dagen zoals Vaderdag of moederdag.

Het organiseren van de schoolfotodag in Haarlem

Het maken van goede schoolfoto’s begint bij de organisatie van de schoolfoto dag zelf. Wij nemen de volledige organisatie op ons en zorgen ervoor dat de klassen en kinderen op een fijne manier hun schoolfoto kunnen laten maken. Het leveren van goede schoolfoto’s eindigt op het moment dat de foto’s bij de ouders in Haarlem in de brievenbus liggen. Wij zijn vanaf het moment dat de foto’s gemaakt worden het aanspreekpunt voor de ouders. Wat een ontlasting voor de school! Voor de schoolfotodag komen wij langs in heel Nederland, dus ook bijvoorbeeld in Rotterdam, Tilburg of Nijmegen!

Groepsfoto
in Haarlem

Onze fotografen zijn gespecialiseerd in het werken met kinderen en jongeren. Ook tijdens het maken van een schoolfoto voor het voortgezet onderwijs hebben zij oog voor ieder kind en laten zij het beste in elk kind naar boven komen. Ook voor groepsfoto’s in Haarlem kun je dus bij schoolfoto.nl terecht.

Achtergrond in schoolfoto’s veranderen

Het afgelopen jaar hebben wij bij schoolfoto flink geïnvesteerd in de nieuwste print-technologie. Hierdoor kunnen wij zeer scherpe en kleurechte foto’s leveren.
Wij bieden ook de mogelijkheid om al onze foto’s van meer dan 200 verschillende achtergronden te voorzien. Zo kan iedere schoolfoto in Haarlem uniek gemaakt worden.

schoolfotograaf

Meer informatie?

Wil jij meer weten over onze aanpak? Vraag geheel vrijblijvend onze digitale brochure aan en/of ontvang ons gratis sample pakket. Ontdek waarom wij de schoolfotograaf voor jullie school zijn.

Ja, ik wil graag meer informatie

Je gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met derden