Schoolfotograaf Tilburg

De basisschoolperiode is voor veel kinderen de leukste periode uit hun leven. Het is de tijd van vrienden voor het leven maken en spelen tot je er bij neervalt. Onze schoolfotograaf in Tilburg legt al deze mooie herinneringen vast in een schoolfoto. Wij geven een unieke draai aan schoolfotografie. Onze schoolfotograaf laat de kinderen namelijk helemaal zichzelf zijn. Hij is gespecialiseerd in het werken met kinderen van alle leeftijden en weet precies hoe hij de kinderen op een leuke, speelse en spontane manier op de foto kan zetten. En dat zie je terug in de unieke foto’s! Behalve het schieten van prachtige foto’s neemt onze schoolfotograaf in Tilburg ook de gehele organisatie uit jouw handen. Vanaf het eerste moment tot ver na het moment dat de schoolfoto’s ontwikkeld zijn. Dus ben je op zoek naar een schoolfotograaf in Tilburg? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen dan al jouw wensen doornemen en kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Mail mij voor meer info

prijzen van schoolfotos

Onze schoolfotograaf Tilburg maakt de allerleukste foto’s

De tijd van saaie schoolfoto’s is voorbij. Niet meer stijf voor je uit kijken naar de lens, maar spelend, lachend en gierend van de pret op de foto. Onze schoolfotograaf in Tilburg weet precies hoe hij de kinderen het beste vast kan leggen. Dat kenmerkende ondeugende lachje van dat ene jongetje bijvoorbeeld. Of die stralende blik in de ogen van dat meisje. Onze schoolfotograaf in Tilburg weet precies dát moment te vangen. Door onze jarenlange ervaring op dit gebied weten onze fotografen precies hoe ze kinderen kunnen laten stralen. Hoe ze de spanning wegkrijgen en ze op hun gemak te laten voelen. We maken niet alleen individuele foto’s van de kinderen, maar ook foto’s van de hele klas, samen met hun favoriete leraar of lerares. Door de speelse en spontane foto’s weet onze schoolfotograaf in Tilburg de mooiste herinneringen vast te leggen. Dít zijn foto’s waar je nog jarenlang met plezier naar terug kijkt. Ze verdwijnen niet ergens onder in een laatje, maar staan trots op de schoorsteenmantel bij opa en oma of hangen thuis aan de muur.

Leg de mooiste schoolherinneringen vast

Onze schoolfotograaf in Tilburg maakt niet alleen prachtige foto’s, maar neemt ook de hele organisatie uit handen. Als school zijnde heb je op zo’n dag al genoeg om handen. De kinderen zijn druk en enthousiast en dan moet je ook nog de planning in de gaten houden. Dit alles kun je met een gerust hart aan onze schoolfotograaf in Tilburg en zijn topteam overlaten. Zij stellen de kinderen op hun gemak, zorgen dat de sfeer er goed in zit en dat de kinderen het naar hun zin hebben. Dit levert de beste en leukste foto’s op waar je nog lang van kunt genieten. Ook fungeert onze schoolfotograaf als aanspreekpunt voor de ouders. Dus bij vragen of opmerkingen kunnen zij bij ons team terecht. Dit scheelt veel extra werk voor de school. Onze schoolfotograaf in Tilburg en zijn team zijn gespecialiseerd in werken met kinderen en jongeren. Niet alleen met kinderen op het basisonderwijs maar je kunt ons ook als schoolfotograaf inhuren voor het voortgezet onderwijs. Ook met tieners weet onze schoolfotograaf raad. Hij maakt toffe en stoere foto’s van de jeugd op de middelbare school. Een periode in hun leven die ze nooit zullen vergeten. Iedere foto is uniek en bijzonder en kan precies naar wens worden aangepast.

Unieke foto’s van topkwaliteit

Onze schoolfotograaf in Tilburg maakt unieke foto’s van topkwaliteit. De foto’s zijn haarscherp en kleurecht. Hierdoor kun je ze ook voor andere doeleinden gebruiken. Wij kunnen de foto’s ook afdrukken op bijvoorbeeld een houten fotoblok, een mok of een sleutelhanger. Superleuk cadeau als bedankje voor opa en oma! Ook kunnen de foto’s geheel naar eigen wens aangepast worden. Ouders kunnen na afloop van de schoolfotografie inloggen op ons online schoolportaal. Hier kunnen de ouders samen met hun kinderen zélf kiezen welke foto’s ze willen bestellen. Maar je kunt er ook makkelijk de achtergrond veranderen. Er is keuze uit meer dan 200 verschillende achtergronden, kijk maar eens naar een paar voorbeelden. Wij beschikken ook over de nieuwste print technologie. De foto’s van onze schoolfotograaf in Tilburg worden daardoor haarscherp afgedrukt zonder enig kwaliteitsverlies.

schoolfotograaf

Schoolfoto.nl helpt u aan een professionele schoolfotograaf in Tilburg

Ben je op zoek naar een goede, professionele schoolfotograaf in Tilburg? Dan staan wij graag voor je klaar! Behalve foto’s van topkwaliteit die je ook nog eens zelf heel gemakkelijk naar wens aan kunt passen, garanderen wij ook een zeer snelle levering. Ouders kunnen met een unieke fotocode inloggen en alle foto’s die gemaakt zijn van hun kinderen eenvoudig online bekijken. En dus ook nog eens heel gemakkelijk naar wens aanpassen! Wij van Schoolfoto.nl maken altijd duidelijke afspraken, zodat iedereen weet waar hij aan toe is. We nemen alle wensen met je door en streven naar een topervaring voor de kinderen én de school. Heb je interesse en wil je meer weten over onze dienst? Vraag dan onze digitale brochure aan via ons contactformulier of ontvang van ons een gratis sample pakket. En ontdek waarom wij de perfecte schoolfotograaf in Tilburg voor jou zijn. Wij verzorgen ook graag de schoolfoto op andere plekken in Nederland, denk bijvoorbeeld aan Eindhoven, Nijmegen, Rotterdam of Haarlem!

Ja, ik wil graag meer informatie

Je gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met derden