Schoolfotograaf Rotterdam

Schoolfoto’s vormen en mooie en waardevolle herinnering aan de schooltijd van kinderen en ouders. Een goede schoolfotograaf in Rotterdam vinden, hoeft geen moeilijke taak te zijn. Onze professionele fotografen zijn zeer begaan met kinderen en zorgen dat zij zich op hun gemak voelen bij het maken van de foto. Hierdoor komt er uit de schoolfoto”s een spontaan en leuk resultaat. Zo zijn de schoolfoto’s nog mooier! Onze schoolfoto’s zijn verkrijgbaar met 100 verschillende achtergronden, zo sluit er altijd wel één aan bij jouw school

Mail mij voor meer info

prijzen van schoolfotos

Schoolfoto’s in Rotterdam

Ouders kiezen zelf welke schoolfoto’s zij aanschaffen. De dagen waarop iedereen precies dezelfde schoolfoto van de basisschool met treurig kijkende kinderen is voorbij. Iedereen heeft zijn eigen smaak en elk kind blink op een ander type foto uit. Daarom kunnen ouders zelf hun eigen fotopakket samenstellen. Zo komen enkel de mooiste foto’s in jullie fotoalbum terecht. Ouders kiezen zelf hun favoriete poses en achtergrond. Daarnaast is het bij Schoolfoto ook mogelijk om foto cadeaus te kopen met de foto’s van de kinderen. Een mok, houten fotoblok en sleutelhanger behoren tot de mogelijkheden. Deze kunnen dan weer als geschenken aan opa’s en oma’s gegeven worden. Deze unieke fotocadeau’s zijn ook ideaal voor dagen zoals Vaderdag of Moederdag.

Het organiseren van de schoolfotodag in Rotterdam

Het maken van goede schoolfoto’s in Roterdam begint bij de organisatie van de schoolfoto dag zelf. Wij van Schoolfoto.nl verzorgen de volledige organisatie en zorgen ervoor dat de klassen en kinderen op een fijne manier hun schoolfoto kunnen laten maken. Het leveren van goede schoolfoto’s eindigt op het moment dat de foto’s bij de ouders in Rotterdam in de brievenbus liggen. Wij zijn vanaf het moment dat de foto’s gemaakt worden het aanspreekpunt voor de ouders. ZO proberen wij het onderwijs zo veel mogelijk te ontzien!

Groepsfoto
in Rotterdam

Onze fotografen zijn gespecialiseerd in het werken met jeugdigen. Ook tijdens het maken van een schoolfoto voor het voortgezet onderwijs hebben zij oog voor elke puber en laten zij in iedereen het beste naar boven komen. Ook voor groepsfoto’s in Rotterdam kun je dus bij schoolfoto.nl terecht. Wij zijn overigens beschikbaar in heel Nederland, denk bijvoorbeeld aan Eindhoven, Haarlem, Tilburg en Nijmegen!

Achtergrond in schoolfoto’s veranderen

Het afgelopen jaar hebben wij flink geïnvesteerd in de nieuwste print-technologie., waardoor wij zeer scherpe en kleurechte foto’s kunnen leveren. Tevens bieden wij ook de mogelijkheid om al onze foto’s van meer dan 100 verschillende achtergronden te voorzien. Zo kan iedere schoolfoto in Rotterdam uniek gemaakt worden.

schoolfotograaf

Meer informatie?

Wil jij meer weten over onze aanpak? Vraag geheel vrijblijvend onze digitale brochure aan en/of ontvang ons gratis sample pakket. Ontdek waarom wij de schoolfotograaf voor jullie school zijn.

Ja, ik wil graag meer informatie

Je gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met derden